או פשטידה, לזניה כל דבר אחר…
יכול להיות שארוחת הצהריים שאת אוכלת (אם הבנתי נכון 2 פרוסות לחם+חביתה) לא מתאימה לך ולא משביעה אותך מספיק. תמצאי תחליף אחר.
-תנסי למלא את כל הארוחות עם מגוון של סלטים, אנטיפסטי ומרקים חינמיים.
-ממש לא לדלג על ארוחת לילה! את גוועת ברעב אז למה את מדלגת על ארוחה? :מבולבל:
אם זו בעיה של תזמון, אז את יכולה לצמצם את הארוחות המוקדמות יותר ביום, במקום כל שלוש שעות לאכול אותן כל שעתיים ואז להוסיף גם את ארוחת הלילה, מה שיצמצם לך את תחושת הרעב במהלך היום (גם צמצמת את זמני ההמתנה בין הארוחות וגם הוספת ארוחה! זה מאד משמעותי).
– האם בארוחת הערב את אוכלת את כל מה שמגיע לך? הרבה בנות למשל לא יודעת שמגיע להן ירך עוף + שוק עוף או 3 שוקי עוף ואוכלות פחות. חבל לוותר על אוכל שמגיע לנו!
– אני לא בעד שתיה דיאטטית אבל בימי שישי אני מרשה לעצמי, זה ממלא אותי ומונע ממני נשנושים מיותרים. מבחינתי זה הרע במיעוטו וזה חינמי. אפשר גם לנסות לשתות יותר מים, מים זה משביע ולפעמים הגוף מבלבל בין רעב לצמא.
– מה עם מנה מותרת? מתי את אוכלת אותה? אפשר לשלב את זה ביום שישי אם את יודעת שזה המוקש שלך.
מעבר לזה סופ”ש זה בדרך כלל קשה לכולם. נמצאים בבית, לא תמיד יש פעילויות או שגרה שמעסיקה אותנו כמו במהלך השבוע, האוכל הרבה יותר נגיש (וגם בד”כ הרבה יותר טעים מאשר במהלך השבוע), יש אירועים חברתיים, משפחתיים ודברים לא צפויים. צריך פשוט להתכונן כמה שיותר ולהכין המון דברים חינמיים.