1. שמנת לבישול? איפה היא נכנסת לחשבון בדיאטה אם בכלל? באיזו כמות? במידה ואני מוסיף אותה לסיר מרק או לתבשיל כמה בערך מותר לי לקחת מכל התבשיל ותחת איזה הרכב (פחמימות/חלבונים וכו'…)?
2. מרק שעועית הכולל איטריות ושעועית כמובן – האם יש להתייחס לצלחת מרק כמנת פחמימה שלמה בצהריים או שאולי פחות/יותר?
לדעתי אי אפשר להשתמש בשמנת בתפריט בכלל, אלא רק כמנה מותרת.
אני חושבת שבכל המנות שבתפריט מוצרי החלב הם באחוזי שומן נמוכים, אני מניחה שעד 5%.
נחכה לתשובת המומחה 🙂