חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי איה,
    להלן מקבץ שאלות:
    1. האם ניתן לאכול כארוחת לילה מעדן וניל מיני (90 גרם) 1.5 % שומן, סה”כ 94 קלוריות למעדן ובנוסף לקנח בפרי?

2.בעבר נאמר שרוטב סויה ניתן להשתמש חופש (אך בשפיות) האם זה כולל גם רוטב סויה מתוק?

3.כמה כפות ניתן לאכול בארוחה צהריים מסלט כרוב עם מיונז תוצרת בית, אם בכלל….

4. במידה והחלטתי לארוחת בוקר לאכול כריך עם ביצה, אז למעשה הביצה באה במקום מנת הגבינה או בנוסף?

5. מותג “מגה” השיק מוצר חדש (לפחות לי הוא נגלה לאחרונה) של פרכיות אורז ותירס בטעם בברקיו (טעמתי וזה מעולה) בכל פרכית יש כ-7 קלוריות. האם ניתן לאכול כ-10 פרכיות במקום מנת פחממה?

6. בדפים שמקבלת כל משתתפת בתחילת דרכה יש מתכון לפשטידת קישואים (המתכון שמורכב מ-4 ביצים, 4 כפות קמח ו-4 כפות מיונז). מכיון שהחלטתי לותר על מנות פחממה כמו אורז, פסטה ופתיתים (צר לי, 3 כפות לא מצליחות אפילו לדגדג לי את הלשון) מצאתי את הפשטידה כתחליף לפחממה. אני מחלקת אותה לכ-10-12 חתיכות ואוכלת חתיכה אחת בארוחת הצהריים – האם זה בסדר?

7. בעבר סיפרה לי אחת המשתתפות הותיקות, כי ניתן אחת לשבוע לאכול 2 כוסות קוסקוס + מרק קוסקוס אם החלטתי לוותר על מנת בשר – האם זה נכון ומדוייק?

זהו לבנתיים,
    מחכה בציפייה לתשובתייך,
    תודה

אלמוני
    לא פעיל

היי עידית..
    1. לא בתוכנית..רק 1.5%טבעי לבן.
    2. כן.
    3. מיונז זה שומן, להחשיבו כך..
    4. ביצה=חלבון=2 כפות גבינה..
    5. כן..
    6. אי אפשר לאכול פשטידה חלבית רק כפחמימה, צריך לאכול אותה רק כפחמימה וחלבון כפי שכתוב, סורי..
    7. עד פעמיים בשבוע ניתן לאכול 2 כוסות פחמימה וסלט לא.צהרים
    בהצלחה

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות