- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
16/08/2012 בשעה 13:14 #206079
אלמוני
לא פעיל1. נורא קשה לי להשיג במקום שאני נמצאת בו “לחם קל”- זה כרוך בכניסה לארבעה-חמישה סופרים, וגם אז לפעמים לצאת בידיים ריקות או במקרה היותר טוב- עם נזק בכיס של כמעט 20 שקלים 😉 . אז מה שעשיתי זה קניתי “לחם קל מחיטה מלאה” של דגנית עין-בר שהוא יותר מ-40 קלוריות לפרוסה, אבל חישבתי כמה קלוריות יש בגרם בודד ואז בדקתי כמה גרם אני יכולה לאכול כדי להגיע ל-80 קלוריות. יצא לי 40 גר' שזה בדיוק פרוסה וחצי (שקלתי במדוייק). האם אני יכולה להמשיך בזה ולקנות בלי ריצות ודאגות את הלחם הזה?
2. יוצא לי לאכול צהריים בשעה מאוחרת יחסית, ובגלל שאני שומרת 6 שעות בין בשר לחלב יוצא שאני מגיעה לארוחת ערב בלי יכולת לאכול חלבי וכבר נמאס לי לתמרן בין ביצה לטונה או שניהם ביחד. מה גם שצריך חלבון וחצי גבינה.. ולפעמים החצי הזה הוא בלתי נסבל. רעיונות, עצות, מישהו?! :סחרחורת: (אני הולכת לפעמים על פחמימה מרובעת, אבל זה מוגבל לפעמיים בשבוע. כנ”ל לגבי שניצל תירס לייט שזה כבר נמאס! גם חשוב לי לאכול חלבון בשר אמיתי).
3. אני מדלגת הרבה פעמים על מנת השומן… היא ממש נשכחת לי מהראש. בסוף הארוחה אני נזכרת שלא אכלתי מנת שומן וקצת קשה לי לדחוף פתאום כף פסטו או כפית מיונז בלי כלום. כשאני חושבת על זה עכשיו, אפשר לסיים את הארוחה בנשנוש של שקדים או פיסטוקים. אשמח לרעיונות הטובים שלכם!
4. שעות העירות שלי (=שאני ערה בהן) לא כ”כ קונבנציונליות (ככה זה בחופש + כשסוחרים באינטרנט). יוצא שאני נאלצת לוותר על ארוחת לילה בד”כ. האם זה קריטי? כי הדעות חלוקות גם לפי המנחה וגם לפי הפורום. האם עדיף לוותר על ביניים של פרי ובמקומו לאכול את ארוחת הלילה של פרי + חלבון גבינה? (זה גם מסתדר לי מעולה עם ה-6 שעות של הבשרי והחלבי).
במהלך הדיאטה אני מגלה כוחות שלא ידעתי שהם קיימים בי – אני לא נכנעת לפיתויים ולא מכניסה שום דבר שהוא לא חלק מהתפריט. הבעיה היא שאני לא מכניסה גם את כל מה שהוא חלק מהתפריט (סה”כ 1200 קל'). אולי זהו רק הצד השני במשוואה של אכילה לא מסודרת :לאבטוח: , בזה אני אלופה! (נקודה לעצמי למחשבה. אם מישהי חוותה את זה, אשמח לשמוע את התובנות שלה).
14/04/2019 בשעה 3:23 #206082אלמוני
לא פעיל1. אין בעיה, אם אני מבינה נכון את התכנית אפשר גם לאכול פרוסת לחם רגיל אז אין סיבה שפרוסה וחצי של לחם “באמצע” תהיה בעייתית
2. יש שלוש ארוחות חלביות, אחת בשרית, ושתיים “פרווה”, את יכולה להחליף סדר ארוחות אולי זה יעזור? למשל בבוקר-בוקר, בעשר- את ארוחת הלילה, בצהריים את ארוחת הערב, כך סיימת את הארוחות החלביות. אחר כך יש לך עוד שתי ארוחות ביניים או אחת אם ויתרת על זו של הפרי (סעיף 4 בשאלות שלך) וארוחה אחרונה תאכלי בשר.
עצה אחרת היא להשתמש גם בדגים (לא רק טונה!), במקום חלבון הגבינה או במקום חלבון הבשר
נראה לי שיש מספיק אופציות לשחק עם זה ועם הפתרונות שמנית את בכדי לגוון במהלך השבוע
3. פשוט תכניסי את מנת השומן לתכנון הארוחה, כמו שאת לא שוכחת את הפחמימה, אם זה יהיה חלק מהתכנון, ויש המון תחליפים טעימים, אין סיבה שיישכח, וכשכן- שקדים/זיתים או כף סילאן 🙂
4. אני לא יודעת לענות
5. כל הכבוד 🙂 נסי לקחת את זה עוד צעד קדימה ולהקפיד גם על כל המרכיבים החיוניים!14/04/2019 בשעה 3:23 #206084אלמוני
לא פעילאם תאכלי צהריים ב 12:00 או 12:30
תוכלי לאכול ב 18:00 – 18:30 ארוחת ערב חלבית.
באמצע יש ארוחת ארבע שהיא ממילא פרווה.
מהם שעות הערות שלך ?מקווה שעזרתי 🙂
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.