1.גבינה צהובה 9%- בתחליפים כתוב שאפשר פרוסה במקום חלבון, כמו פרוסה של 5%. במקום אחר כתוב שב-9% מותר פרוסה אחת, וב-5% מותר 2 פרוסות למנה. ובאתר פה כשרוצים לעשות תפריט עם תחליפים- כתוב שגבנ׳צ 9% מוגבל. אז מה נכון???? האם כל ערב אפשר לשים פרוסת גבנ׳צ 9% בתור יחידת חלבון?
2. שתיית מים- האם חובה לשתות כוס מים לפני ואחרי ארוחה, או שהעיקר להגיע לכמות המים הנחוצה?
3.תמר מג׳הול קטן, לא מהבומבילות- האם 2 זה פרי או אחד? המדריכה אמר 2, כמו הטרי, ובתחליפים כתוב 1. מה נכון??
למה יש כל כך הרבה סתירות??
4. פסטרמה דלת שומן- 1.5%- האם במקום חלבון גבינה זה 2 פרוסות או 4 פרוסות? שוב, יש סתירה במידע בין תפריט לדוגמה לבין תחליפים.
5. אייס קפה דיאט- בתור מה אפשר להחליף אותו?- חלבון ושומן?
תודה על הסבלנות.
מחכה לתגובה.