חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #139678
    אלמוני
    לא פעיל

    שלום לכולן/ם, יש לי שאלה לגבי ארוחות צהריים
    בעבודה בדרך כלל אנחנו יוצאים לאכול צהריים בחוץ, לרוב במסעדות/בתי קפה חלביים שהמקסימום קרבה למנת בשר/חלבון שיש בהן זה סלמון, שהוא יקר מדי (וכמובן שאין חזה עוף…)
    כל פעם מחדש אני מוצא את עצמי מנסה איכשהו למצוא איזה אילתור של מנה שאיכשהו תתאים לארוחת צהריים. מה עושים ? לקחת סלט כלשהו, לבקש הרוטב בצד ולחקור לגבי כל המרכיבים/רטבים וכו' ? זה בדרך כלל מקומות של פסטות/פיצות/טוסטים ושאר דברים טובים ואסורים…

    תודה רבה לעונים

    #139679
    אלמוני
    לא פעיל

    היום סלט במסעדה זה כבר לא עגבניה/מלפפון/חסה…
    סלט זה הרבה יותר…
    משולב עם קינואה, עדשים, בורגול..
    זהירות מהרטבים !
    ניתן בהחלט להנות מסלט שמהווה ארוחת צהרים שלמה

    #139680
    אלמוני
    לא פעיל

    קודם כל, אתה יכול להחליף בין הארוחות- תאכל את ארוחת הערב בצהריים ואת הצהריים בערב- ככה אתה יכול להזמין נגיד סלט עם גבינה כלשהיא. שים לב:
    *שהגבינה היא עד 5% ולא עולה על זה
    *כל מה שלא חינמי תבקש בצד! גם אם המלצר אומר 'זה ממש מעט', אני משגעת אותם- כל סלט שאני מזמינה זה עם עוד 5 קעריות בצד אבל רק ככה אני בטוחה בכמויות!
    אופציה אחרת היא לעשות פחמימה מרובעת- משמע 2 כוסות פחמימה נטו כארוחת צהריים שלמה נגיד פסטה/רביולי בטטה כמה דגשים בעניין:
    *תשים לב שהרוטב הוא רוטב עגבניות בסיסי ולא איזה שמנת.
    *במידה ואתה לוקח רביולי שלא יהיה ממולא בגבינות כי אז הערך הקלורי כבר עולה
    *הכמות- מותר 2 כוסות חד”פ, לי אין בושה אז אני מסתובבת עם כוס חד”פ בתיק ומודדת במסעדה (כל כך שווה לי לחסוך עלייה במשקל בזכות זה) אם אתה לא מפדח כמוני אז לפחות תדע להיות כן עם עצמך ותיקח כמות שניראת לך סבירה.
    *גם כאן אתה יכול לאכול סלט נגיד עם בורגול אבל תצטרך למדוד 2 כוסות/12 כפות שטוחות כארוחת צהריים שלמה.
    סה”כ אפשר להסתדר במסעדות אך צריך להיזהר!
    תהנה 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות