חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם..אני חדשה פה :מאושר: ושמחה שהצטרפתי!! השתתפתי בעבר בקבוצת התמיכה שלכם והתוצאות היו מדהימות ..אבל לצערי לא התמדתי והעלאתי את הכל בחזרה אחרי שיצאתי מהקבוצה ..
    בכל אופן..חזרתי ובגדול !! מלאת מוטיבציה !! זה היום החמישי שלי שאני אוכלת לפי התפריטים שלכם ומרגישה נפלא ..
    שאלתי אליכם :
    היום יש לי יומוווולדת !!!! החברות שלי מזמינות אותי למסעדה..ובערב המשפחה חוגגת לי יומולדת בכל המובנים …עוגה והרבה מתוקים
    מן הסתם..זה לא היום של הארוחה המותרת שלי !!!
    מה אני עושה !!
    מה אפשר להזמין במסעדה ?? ארוחה שתתאים לתפריט ובלי לפגוע בדיאטה
    מה אפשר לעשות בחגיגה בערב ??!! האם מותר לאכול חתיכה דקיקההה של עוגה ולחשב את זה כמנת פחמימה ?? !!! מותר ביס קטן !!!
    אשמח לקבל ייעוץ..הכוונה..רעיונות ..שיאפשרו לי להנות מהיום הזה ולא ליפול !!

אני בת 25, שוקלת 71.3, גובה 161, התחלתי בתפריט של ה 1200 קלוריות מזה חמשה ימים ..טרם נשקלתי ..

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל את יכולה לשנות את היום של המותרת זה לא חייב להיות כל שבוע באותו היום
    לגבי המסעדה אני אני לא מספיק בעסקי המסעדות אז אין לי רעיון אולי יש חזה עוף וסלט,סלט עם עוף דגים אם את אוהבת,סושי
    וגם מותר לקחת שני ביסים מהעוגה ולהמשיך כרגיל-זה הכי חשוב לא להתחשבן עם עצמך על זה ואת יכולה במקום שבו את צופה יותר קושי אז שיהיה לך איזה משקה מוגז דיאט קולה/ספרייט מותר עד בקבוק קטן ביום אבל שימי לב זה לא תחליף למים
    שיהיה לך אחלה יום ושתהני ממו

אלמוני
    לא פעיל

מזל טוב דליה ליומולדת, קצת באיחור מהסיבה שאין מענה בפורום בימי חמישי-שבת.
    הצלחה בהמשך הדרך ואנחנו כאן לכל שאלה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות