הי איה, היום אני יאכל ארוחת צהריים בערב במסעדה בשם “דג דגן” בקיבוץ בית אלפא ליד עפולה. איזה דג אני יכולה לאכול? כמות? אפוי? מבושל? תוכלי לעזור לי לבחור? תודה לך, שירי
היי שירי.. בעקרון כל דג על האש את יכולה 200 גרם לפני בישול..עם תבלינים שהם חינמיים…ולא שמנת וחמאה וכדומה.. אבל נראה לי שהלכת כבר:) סורי בהצלחה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך