חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אנסה לפרט כמה שיותר – אני בת 17 , הגובה שלי הוא 1.75 בערך ואני שוקלת 68 .
    לפני כשנתיים כשהייתי בת 15 הייתי בתקופה מאוד חשוכה שהתחילו לי בה הפרעות אכילה , עקב משבר הפסקתי לאכול – במשך חודש לא אכלתי כלום , ואני מתכוונת לכלום ! שתיתי נס ועישנתי וככה הצלחתי להחזיק את עצמי …
    בנוסף באותה תקופה עבדתי במפעל בו אמא שלי עובדת ובשעות הערב הייתי יוצאת לריצות ככה שיצא שגמרתי על הגוף שלי , הייתי נראת כמו חולה הפנים שלי היו לבנות בקטע מפחיד ובקושי הייתי מתפקדת .(ירדתי באותו חודש 12 קילו)
    באיזשהו שלב אחרי הרבה ריבים חזרתי לאכול מאז עבר זמן ועליתי בערך 5 קילו ועכשיו הורדתי 2 מהם בדיאטה של חלי ממן .
    לאורך השנתיים האלה ניסיתי עוד דיאטות שהיו בדרך כלל דיאטות כסח , כי מה לעשות אני דפוקה .. אני מכורה לתחושה ששורפת לי הבטן .
    אבל עכשיו , החבר שלי פשוט לא מרשה לי להוריד שום קילו אבל איך שהוא אחרי הרבה תחנונים הצלחנו להגיע לפשרה שברגע שאוריד 5 קילוגרמים אפסיק את הדיאטה ואשמור על המשקל בלי דיאטה .
    היום הייתה לנו חצי שנה והלכנו למסעדה הבטחתי לו שאני לא אספור קלוריות ואעלה כמה שצריך בשביל שהערב יהיה מושלם , הזמנתי המבורגר והצלחתי לסיים אותו ובסוף אכלתי חצי מנה מהתוספת של ההום פרייז (מיותר לציין ששבעתי כבר בביס השני ואכלתע בכוח כי היה לי טעים וכי רציתי להראות כאילו אני מסוגלת לסיים המבורגר שלם )
    אחרי שסיימהו הרגשתי נורא , כאילו אין לי אוויר והבטן שלי נפוחה וכואבת מאוד .
    יצאנו לשאוף אוויר והקאתי את הכל (לא מרצון , הגוף שלי פשוט דחה את האוכל)
    ועכשיו הוא לא מסכים לי לעשות שום דיאטה כי הוא מכיר אותי ויודע שאני בעייתית ושכל פעם מחדש קורא לי שאחרי שאני מתרגלת לאכול מנות קטנות או לא לאכול בכלל ואז בבת אחת לאכול מנה רגילה אני לא עומדת בזה .
    אני באמת לא יודעת מה לעשות , חשוב לי לרדת במשקל (וכן למרות שאני במשקל תקין מבחינתי הוא לא תקין ) אבל אני פשוט לא יכולה לגרום לריבים בנינו ולפיצוץ בגלל דיאטה . ואם כן אמשיך (למרות שהוא לא מסכים ) אני מפחד שדבר כזה יקרה שוב זו תחושה מזעזעת . מה לעשות ? אני באמת לא מוצאת פיתרון . :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

את צריכה ללכת לייעוץ מקצועי (פסיכולוגית).. גם לי יש הפרעת אכילה לא ספציפית ברמה ממש קלה והצלחתי להתגבר על זה לבד.. אבל לדעתי באמת, תלכי לייעוץ מקצועי, פסיכולוגית שמתמחה בהפרעות אכילה והיא תעזור לך להתמודד עם המצב.. גם ממליצה לך להיכנס לאתר ״כמוני״, שם יש קהילה של הפרעות אכילה, ומקבלים שם המון תמיכה ועידוד! אני יודעת, זה לא קל, זה מעיב, אבל מבטיחה לך, שברגע שתקבלי את הכלים הנכונים, ברגע שתקבלי עזרה מקצועית – את תחייכי חיוך ענק על הפנים ובתוך הלב ויהיה לך קל יותר 🙂 שולחת לך אלף חיזוקים וחיבוק ענק!! מקווה מאוד שעזרתי, ושהחיים שלך יחזרו למסלול במהרה. :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תפריט 1200 שמופיע מצד ימין ותאכלי 2 מנות מותרות בשבוע (עד 600 קלוריות כל אחת).
    ככה תתרגלי קודם לאכול נכון, ארוחות מסודרות ועם תפריט שמותר (וחובה!) לאכול בו גם גלידות/פיצה/המבורגר/שוקולדים וכדומה (מנה מותרת).
    לאחר חודש שתתרגלי לאורח החיים החדש, אם עדיין תחליטי שאת רוצה לרדת (למרות שאת יודעת שאת לא צריכה) פשוט תורידי מנה מותרת אחת.
    כולנו פה אוכלים מנה מותרת אחת בשבוע ויורדים במשקל..

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות