http://www.mako.co.il/food-recipes/recipes_column-desserts/Recipe-4ccb3c957d09631006.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=163558644 אפשרי בהחלט לוותר על הסוכר או להחליף אותו בממתיק נוזלי סוכרלוז – יוצא טעים רצח! ואפשר לשמור כמה ימים בצנצנת 🙂
פרסתי את התפוחים דק מאוד זמן הבישול ירד לחצי שעה . דווקא החתיכות של אקרנצ'י טעימות יותר בסך הכל יופי של רעיון . שיהיה ברור שזה לא לגמרי חינם כיוון שמדובר בפרי אבל בהחלט אפשר נגיד רבע כמות במשך היום? משה
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך