לעיתים אני מגוונת בארוחת צהריים עם סלמון בתנור. אין לי משקל בבית ואני לא בטוחה כמה מותר מבחינת הכמות. זה בערך בגודל של כף יד (לא אגרוף)? כי הפילה לא שטוח כמו חזה עוף וגם דג הוא יותר שומני.. מישהו יודע?
מציעה לך לקנות משקל ביתי פשוט, הוא לא יקר ומאוד נוח.
אופציה אחרת היא לבקש מראש שיחתכו לך את הדג לפרוסות במשקל הרצוי.
אם את קונה חבילה קפואה שיש בו מס' נתחים, את יכולה לראות כמה שוקלת כל החבילה ולחלק במספר הנתחים (אם הם באותו הגודל), וכך לדעת כמה שוקל כל נתח.
בקיצור- עדיף להיות מדוייקים.. בתאבון! 🙂