חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

תמיד שהייתי נכנסת לקבוצה.. כולם היו בוהים בי.. לא מבינים מה אני עושה שם.. “למה באת? לעצבן?? אין לך מה להוריד… אז זהו.. שאולי לא היה לי הרבה להוריד(7 קילו) אבל היה.. והמח שלי הוא מח שמן..ועובדה.. עזבתי את הקבוצה מזמן ואיבדתי את עצמי.. לגמריי.. עליתי 5 קילו יותר ממה שהתחלתי לפני שנרשמתי לקבוצה.. שזה המוןןןןן בשבילי.. זה יותר שמן ממה שהייתי אי פעם..ואני פשוט לא יודעת איך להתחיל שוב.. הסוויץ' לא מגיע לבד.. כנראה שאני חייבת את התמיכה של הקבוצה..וגם את זה קשה להתחיל .. בקיצור רציתי קצת לפרוק כאן.. מקווה שאני אצליח לקבל כוחות חדשים בעזרתכם ולהתחיל מחדש..

אלמוני
    לא פעיל

גם אותי תמיד שאלו מה אני עושה בקבוצות דיאטה.
    הצטרפתי לפני מעל חודשיים לקבוצה, הבטן שנראתה כמו אבטיח קטן הציקה לי מאד.
    ירדתי סה”כ עד עכשיו כ 4 ק”ג, ואני מקבלת מחמאות רבות. מרגישה מאושרת ושמחה.
    נהיה לי כיף וטוב.
    אני לא קרובה למשקל בו הייתי בחורה, אבל הופתעתי השבוע לשמוע מהמנחה שאני ממש קרובה למשקל היעד.
    אז אני מחזקת את ידיך. גם 5-6-7 ק”ג הם משמעותיים, ועובדה, שירדתי רק 4 ק”ג ואנשים פתאום שמים לב!
    חושבת שכדאי לך להצטרף לקבוצה, שתפי את המנחה בדילמה (שלא תמיד יש כ”כ הרבה להוריד) ותראי כמה עידוד תקבלי!

אלמוני
    לא פעיל

גם אני שהגעתי לקבוצה הרגשתי לא בנוח והיו גם שפנו אליי ואמרו מאיפה את בדיוק רוצה להוריד?
    אני רוצה להוריד 6 קילו לפעמים זה הרבה יותר קשה מאשר להוריד 20 קילו. הקצת הזה נדבק לא משתחרר. אני כרגע מבצעת את הדיאטה לבד וגם נרשמתי לסטודיו C מקווה לראות תוצאות.
    בהצלחה שיהיה לך 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היי גילי
    אני כרגע מנסה לבד, מהבית, גם לי יש מספר קילוגרמים בודדים אבל..הראש שלי חושב כאילו אני סוחבת עליי 20 ק”ג מיותרים.. בהצלחה לכולם..

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות