חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

יש לי בעיה,
    אני מקצצת את הפחמימות מהתפריט שלי באופן שיטתי. אני מפחדת לאכול ומפחדת לעלות, אם לדבר בכנות,
    אני במשקל קטן יחסית אין לי יותר מידי לרדת, וכשניסיתי לעבוד עם התפריט הרגיל- או שלא הייתי יורדת כלל, או שהייתי יורדת בקצב מתסכל למדי של 100 ג' בשבוע אפילו שאני עושה במדויק את כל מה שצריך.
    אני כבר חדשיים, חוץ מלחם קל, מורידה את הפחמימות מהתפריט שלי (למעט מותרת בארוחת שישי שזה יכול להיות אורז, תפ”א, או פרוסת חלה)
    אני רואה ירידות, לא ברמה מטורפת אבל כמעט כל שקילה יש לי ירידה קטנה.
    יש שבועות שאני לא אוכלת פחמימות כלל, ויש שבועות שאני אוכלת עד 3 פרוסות לחם קל ביום בהתאם לתפריט.

אני משלמת כסף, מסורה לתכנית, מגיעה למפגשים, ונחושה לשנות את אורך חיי לתמיד
    לכן, הייתי רוצה בכל זאת להבין מהם ההשלכות של הדפוס דיאטה הזה, הדבר האחרון שאני רוצה זה להפריע לגוף שלי לרדת או חמור מכך לבריאות שלי.
    כל שבוע אני שומעת את המנחה אומרת שזו דרך לא נכונה לשנות ולעוות את התפריט, הדברים הללו מחלחלים וגורמים לי לחשוב שאולי אני עושה משהו לא בסדר.

אלמוני
    לא פעיל

היי ,
    אני מבינה לליבך. אני גם במשקל נמוך יחסית וממש קשה לרדת כבר בשלב הזה.
    אבל להוריד פחמימות לא יעזור. הירידות לא יהיו גדולות כי אין לך עוד הרבה להוריד.
    ואם לא תאכלי פחמימות זה לא יעזור.
    זה תהליך וזה לוקח זמן אבל אני מאמינה כי אם תאכלי נכון כולל הפחמימות יהיה לך יותר קל לשמור על זה לאורך זמן.
    בהצלחה!
    תאכלי ותהני :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

שזה תפריט שאת יכולה להמשיך לאכול גם כשתגיעי למשקל היעד.
    כל תפריט שבו אסור לך לאכול משהו מסויים ברור שלא תצליחי להחזיק כאורח חיים…
    למה לוותר על פחמימות אם בתפריט של חלי אפשר לאכול הכל + מנת מותרת ועדיין לרדת במשקל? למה לסבול?

אלמוני
    לא פעיל

התפריט מורכב מ- 6 ארוחות ומכיל את כל אבות המזון הדרושים לנו.
    וכן, כולל פחמימות!! אנחנו לא מפרידים או מקזזים. תסמכי על התפריט.
    התפריטים שלנו הורכבו ונבדקו ביסודיות ובמקצועיות ע”י דיאטניות וחבל שמצד אחד את רוצה להגיע למטרה ולרזות ומצד שני עושה הנחות לעצמך ומוותרת על פחמימה.
    אכילה מסודרת של כל ששת הארוחות ביום במרווחי הזמן הקטנים הם שגורמים לנו לחילוף חומרים נכון וכתוצאה מכך לירידה במשקל.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות