חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

גברת חלי ממן היקרה
    איך אפשר להיות בחוג כלכך רגשי עם מנחה כלכך וולגרית רודנית ולא נעימה והכוונה היא לענת כהן,מאודלא נעים להגיע ולכן פרשתי .לתשומת ליבך יש עו הרבה שחושבים כמוני והם בדרך החוצה לשיקולך……

אלמוני
    לא פעיל

אני רוצה להגיד כאן, שענת, היא מדריכה מדהימה, מדריכה אמיתית, אם חשבת שאת באה לקבוצה ולמדריכה שתעשה את העבודה בשבילך, אז ברור שטעית, יש לה את הדרך שלה להעביר את המסרים שלה, בשבילנו, את יכולה להגיד שהיא מדברת בקול רם, את יכולה להגיד שהיא עומדת על כך שיהיה ברור לך ההשלכות של המעשים שלך, אבל וולגרית?? אני ממש לא מסכימה איתך ודעי לך שיש עוד המון כמוני, ענת בחורה מקסימה, ורגישה, ואיכפתית, וכל קבוצה חשובה לה כאילו אנחנו הילדים שלה,היא משתפת מחייההאישיים את סיפורה והלקחים האישיים שלה, היאמוד כנא, מאוד החלטית, ברור לה איפה את ומאיפה את חייבת לצאת, לוקח זמן להסתדר איתה אבל ישר מראש למחוק אותה? זו טעות.
    תני צ'אנס, בעיקר לעצמך, כי אם תעזבי, תפגעי רק בעצמך, וחבל.
    בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

את אדם ממורמר עלוב ומתוסכל חסר עמוד שידרה .תתבישי לך עשית זאת בדרך של פחדנים .רווj נקי שלא תהיה חפרפרות כמוך לא צריך..אין צורך להסביר לאחת כמוך מהי ענת המדהימה ..את לא ראויה לקבל ממנה עזרה…לכי לטיפול נפשי בהצלחה………

lee maman
    מנהל בפורום

מיקי הי!
    אנחנו אחרי החגים וההודעה שלך חיברה אותי לפיוטים של התפילות בבית הכנסת..הבת שלי יותר אוהבת את ניגוני אשכנז..ואבי מתפלל רק בנוסח ספרד, והבן הצעיר שלי הולך למניין של צעירים שמתפללים בזריזות…
    כל אחד והנוסח שלו…אך התפילה אותה תפילה…
    אני מניחה שגם אצלינו בחלי ממן, כל מנחה וסגנונה הוא, לכן אנחנו אנשים שונים, כל אחת מאיתנו מביאה משהו אחר. משהו שהוא רק שלה, וכל משתתף מתחבר למקום אחר, לניגון אחר…
    והתפילה אותה תפילה…התוכנית אותה תוכנית..(והתגובות מוכיחות זאת..)

בואי נשים רגע את הכעס בצד-
    מה הרווחת מזה שפרשת והלכת??
    מה עם החלומות שלך??
    בהצלחה.

lee maman
    מנהל בפורום

בהמשך לתגובתי, (זה פשוט “ברח”..נפלאות המחשב..)
    אנא צרי קשר עם המוקד, אפילו בעילום שם.
    חלי ממתינה לטלפון ממך!!!!!!!
    ושוב, אל תוותרי על החלומות שלך…

אלמוני
    לא פעיל

ראשית מצטערת שרק היום נכנסתי להגיב .
    אני חושבת שאת קיבלת כבר מענה מדהים ממירה המנחה שהוא ממש מאפיין אותנו בחלי ממן ,אבל כן יש לי מה להוסיף ראשית אני תמיד מודה לכל אחד ואחת מהמשתתפים שמגיע ומאיר את דרכינו אני חושבת שתפקידנו הוא לשרת את הלקוח וללוות אותו בתהליך שלו להגשים את חלומו .
    קשה היה לי לקרוא את מה שכתבת על ענת מכיוון שענת מדריכה אצלנו כבר די הרבה זמן והובילה מאות אנשים אל היעד שלהם .
    אשמח מאוד לשמוע ממך ..(טלפונית ) קצת יותר מה גרם לך לפרש את ענת בדרך שפירשת אותה .
    אני חושבת שכולנו בני אדם וכולנו יכולים לטעות ,היפה בטעות זה שניתן לשנות ואפילו להתנצל .
    אני תמיד אומרת שאם נחפש באדם מלאך .. לא נמצא ! אבל אם נחפש באדם אדם נמצא בו גם טיפה של מלאך .
    יתרה מזאת אני לא מאמינה שאדם אחד יכול להתאים לכולם דעתי אפילו שברגע שאני מתאים לכולם כנראה משהו צבוע ולא אמיתי בי !
    יש לנו היום כ 30 מדריכים ואחד שונה מהשני אחת התכונה החזקה שלה היא אמהות , השניה חייכנות , השלישית חמה וכן הלאה ..
    את כלקוחה יכולה לבחור את המדריכה שאת רוצה שתלווה אותך בתהליך ולכן היום בחברה שלנו יש מיגוון של מדריכות וכמעט בכל עיר בארץ יש כמה מדריכות .
    לדוגמא בעפולה יש 4 מדריכות שונות שכולן מעבירות את התורה שלי אבל בדרכה שלה כולן מקצועיות באותה הרמה אבל לכל אחת אישיות משלה . מיקי היקרה אל תפגעי בעצמך ותקומי ותלכי הלוואי ותהיי אגואיסטית לעצמך וכן תבחרי את המדריכה שמתאימה לך כי החלום שלך לרזות יותר חשוב מכל דבר .
    מיקי היקרה אשמח מאוד מאוד לשוחח איתך אני נמצאת ב 1700507508 כמעט כל יום כל היום תשאירי לי הודעה ואני חוזרת אלייך בהקדם ואשמח לתת לך לחוות חוויה מתקנת .
    יום נעים וכמובן שבת שלום .

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות