חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה , היום אכלתי את המנה המותרת שלי 2 משולשי פיצה …. האם זה אומר שעכשיו אפשר להמשיך את התפריט כרגיל ולאכול כל שעה וחצי ז-שלוש שעות ?
    האם המנה המותרת עוזרת לכם? אני כרגע כבר בשבוע השלישי הורדתי 4 קילו כמעט ולא העזתי עדיין לאכול את המנה המותרת. מה אתם אומרים , לאכול כל שבוע או מה??? מחכה לתשובות, הדר 🙂

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון, ברוכה הבאה לפורום :שמח2: לא זכור לי שראיתי אותך, ואם כן בטח הייתי טרודה בענייני לימודים אז לא יצא לי לברך אותך כל הצעד המהם הזה של ההצטרפות למשפחה שלנו.
    דבר שני – אני רוצה לשתף אותך במשהו.. :שמח1:
    אני מתוודה כאן לפני כולם שהייתה לי תקופה מסויימת שלא אכלתי מנה מותרת, :לאבטוח: מתוך מחשבה מוטעית שזה מה שיזרז את הירידה במשקל, כמוך-גם אני הייתי אז בשלבי ההתחלה.
    זה היה סיוט! לראות את כולם אוכלים ולדעת שלך לא יהיה צ'אנס, או יותר גרוע – שגם אני יכולה להתפרע פעם בשבוע אבל אני לא מרשה לעצמי..זה היה כ”כ מייאש! :סחרחורת:
    עצה ממני, תתפנקי לך כל שבוע, התוצאות יהיו מעולות, אין ממה לחשוש. :קול:
    רק אתמול התפנקתי על חבילת אפרופו+חבילת צ'יפס קטנה+2 יחידות שוקולד 'בונבון'. זה היה טוב..!!! 😉 😉 😉
    (לצורך העניין, הספקתי כבר להוריד 24.300 ק”ג-והרי ההוכחה שאת יכולה להתפנק לך :מאושר: )

מקווה שהצלחתי לשכנע :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ראשית ברוכה הבאה, שנית יאמי פיצה ועוד שתיים. בוודאי שלהמשיך לאכול את המנה מותרת, זה שלך, זה מגיע לך, ואת זקוקה לזה, אחת לשבוע תתפנקי על מה שאת הכי אוהבת וזה יתן לך כח ואנרגיות להמשך השבוע, אם היו מורידים לך משהו מהתפריט היית כועסת נכון? אז כאן נותנים לך, תחטפי ותהני זה שלך. וכן להמשיך רגיל, המנה מותרת היא בנוסף ל 6 ארוחות שלך. , גם אני על אותה מתכונת 22 קילו פחות כבר שנה בשמירה. לי מגיעות שתי מנות מותרות ואני מנצלת אותן, מה זה מנצלת עד הפירור האחרון. בהצלחה ושנה טובה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

” היא תמיד תבוא בנוסף לארוחה , לא במקום . ” – משפט של אוסי המדריכה שחוזרת עלי תמיד..

המנה המותרת לא תגרום לך לעלות במשקל, היא בעיקר בשביל לתת לך את ההרגשה שאת לא מוותרת על הדברים הטעימים והשמינים שאנחנו אוהבים..

אין לך מה לחשוש , תתפנקי עליה וכל שבוע תאכלי משהו אחר .. 🙂

[המנה המותץרת שלי השבוע הייתה שווארמה בפיתה – אולי קצת יותר ממנה מותרת, אבל עדיין ירדתי 2.700 השבוע… ]

בהצלחה !!:] :שמח2: :שמח2: :שמח2:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות