חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כבר 3 שבועות בקבוצה וירדתי 3.900 אבל לא יוצא לי לאכול את המנה מותרת. אם אין לי ארוע מיוחד אז אני כל הזמן מחכה למשהו מיוחד או להתלהב ממשהו ואז מגיע כבר יום השקילה ועבר עוד שבוע בלי מנה מותרת. יש מצב שזה יעכב לי את הירידה בעתיד.

אלמוני
    לא פעיל

אני ממש לא מיקצועית כדי לומר לך אים זנ יעכב או לא כי אני בדיוק כמוך… אבל סתם כדי לשתף אותך אני שבועיים בקבוצה ואני גם ויתרתי בשבוע הראשון על המנה מותרת כי גם לא יצא לי וגם כי קצת פחדתי לאכול משהו שמשמין… ובשבוע השני אכלתי את המנה מותרת ושתדעי לך שזה מה זה נותן כוח להמשיך כי אנחנו בני אדם ולכולנו בא משהו טעים משהו מתוק ליפעמים אז ככה פעם בשבוע מגיע לך בלי מצפון בלי כלום לשבת ולהיתענג לך על משהו טעים, וככה גם את לא מרגישה מיסכנה שאת בדיאטה ואסור לך כלום וגם את ממשיכה בכיף את התוכנית ויותר רגועה אז אל תוותרי חבל כי יום אחד תיתאשי ותיפלי על כמות של מתוקים או כל דבר אחר וסתם תיצטערי…. ותאמיני לי אומרתצ לך אחת שמתה מפחד מהמנה מותרת הזאת :)) אבל תנצלי אותה בישבילך

בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

היי לולי…(איזה כינוי מגניב:)
    למנה המותרת יש חשיבות עצומה בתהליך שלנו. כך אני גם יודעת להבדיל לבין אלו שהגיעו אלינו לעשות “דיאטה” לבין אלו שבאו גם ללמוד אורח חיים בריא ונכון וגם לרזות…
    אין אסור בתוכנית שלנו, מותר הכל, ביום מסויים, בכמות מסויימת וזוהי החשיבות של המנה, גם פיזית וגם נפשית..זה מה שמחזיק אותנו משבוע לשבוע..כי במקום ליפול על משהו ולבכות, אנחנו אוכלים פעם בשבוע ונהנים וממשיכים לעוד שבוע מוצלח..
    אז התחילי לאכול, על מנת שעוד חודש לא תתרסקי כי תרגישי חסך..לא יורדים יותר אם לא אוכלים אותה..
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

הצעה לי אלייך …
    לעולם לא לוותר על המנה המותרת !!
    השסתום ביטחון שלנו להצלחה זה המנה המותרת !!
    בהצלחה חלי

אלמוני
    לא פעיל

מנה מותרת זה מאוד עוזר בתהליך
    ממולץ לעשות אותו כל שבוע
    אתה לא חייב משהוא מיוחד
    אפילו צלחת של אוכל אתה יכול בתור מנה מותרת
    כמו פסטה לדוגמא
    בורקס לא משהוא מיוחד
    בהצלחה רוסנה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.