חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולן, אני חדשה, הצטרפתי רק השבוע.
    יש לציין שאני מלאת מוטיבציה ופועלת בדיוק לפי הכללים.
    אבל…אני בדילמה רצינית לגבי המנה המותרת:
    א. אין לי אומץ לקחת אותה-מפחדת שזה יקלקל לי
    ב. נניח שאני מבינה את החשיבות שלה, אני לא מצליחה להחליט מה לאכול ובאיזה יום היא עדיפה.
    אשמח לשמוע מניסיונכן.

אלמוני
    לא פעיל

גם אני חששתי ממנה בפעם הראשונה.. כולם חוששים, אבל אחרי פעם אחת שאוכלים ואחר כך עדיין רואים ירידה- מתאהבים בה!
    תיראי בקבוצה שלך, כל מי ששם וירדה- אוכלת מנה מותרת! אז זה עובד ולכן אין לך ממה לחשוש..

מה לאכול ומתי?
    אני בדרך כלל אוכלת אותה בשבת, כי שבת זה יום כיף כזה עם הירגעות נפשית.. אז אני מפנקת את עצמי
    יש שבוחרים לאכול אותה לפי יום השקילה (נגיד אם את נשקלת ביום ראשון אז עדיף לא לאכול בשבת למרות שיש שאומרים שזה לא משפיע על השקילה)

בחירת המנה המותרת- תאכלי מה שכל השבוע היה לך חשק אליו.. יש פה באתר וגם בחוברת רשימה של דברים.. אבל הם דיי משעממים (אותי לפחות)
    אני אוהבת להכין עוגות או כל מיני קינוחים כאלה שאני בודקת לפני כמה מהכמות במתכון שווה ל600 קלוריות.. (השבוע הכנתי סינרולים, שמותר לי 3 מהם והם גדולים ושווים! שבוע שעבר הכנתי עוגת שמרים שמותר שליש ממנה (!!!!) שזה ממש שווה!!)
    או שפשוט תלכי למסעדה ותבחרי קינוח שווה.. אבל שימי לב לגודל ולמה שזה מרכיב- יש שעוברים את ה600..

אלמוני
    לא פעיל

תודה על תשובתך המהירה והמעודדת.
    נראה לי מסובך לחשב קלוריות…אני אלך השבוע על בטוח (שקית במבה גדולה?) ומאמינה שעם הזמן אשתכלל כמוך.
    שבת שלום!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות