חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי איה, יש לי בעיה – מנה מותרת, אני מאוד חוששת לאכול אותה על מנת שלא יתחיל גל של “מנות מותרות”.
    חשבתי אולי לפחות בחודש- חודשיים הקרובים לא לאכול מנה מותרת ורק לאחר מכן שאהיה כבר מאוזנת ובתוכנית 'חזק' להתחיל לאכול אותה.
    אני כותבת לך, לצערי, מנסיון מר מאוד ברגע שאני מתחילה עם המתוק של המנה המותרת מאוד מאוד מאוד קשה לי לעצור את עצמי.
    מה את מציעה?
    דבר נוסף מהכרות של 27 שנים עם עצמי אני יודעת שכאשר אני מחליטה להפסיק עם המתוקים ( שוקולד עוגות ..) בשבוע הראשון קשה לי אבל לאחר שבוע הטעם לא זכור לי כלל ואז זה לא מפריע לי. ומה שקורה עם המנה המותרת כל שבוע מזכירה לי מחדש כמה טעים לאכול מתוק..
    תודה רבה

אלמוני
    לא פעיל

אני לא שוכחת את הטעם של מתוק גם אחרי 20 שנה 🙂
    אם את כל כך חוששת להסחף אולי תאכלי מנה מותרת לא מתוקה? למשל המבורגר או פיתה עם פלאפל או שווארמה…ספגטי ברוטב שמנת כלשהו..?
    אגב ניסית לאכול באחת הארוחות כשיש פחמימה “אנרג'י” בטעם שוקולד? אותי אישית הוא מרגיע ומספק לי את המתוק שאני צריכה…ואני מכורה לשוקולד…

אלמוני
    לא פעיל

היי נויה..
    ראשית, שאלו יהיו הבעיות שלנו בחיים:))
    שנית, ההבדל בין דיאטה לאורח חיים בריא ונכון הוא בין היתר המנה המותרת ולכן חשוב לאכול אותה פעם בשבוע. אני מציעה שאם יש קושי עם מתוק, תאכלי דברים אחרים כמנה מותרת, אפשרי הכל, אבל אל תוותרי עליה..כמו גם, אכלי אותה בחוץ.
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות