פשוט כך.
אתמול חגגנו לאבא שלי יום הולדת, אצלי בבית. האירוח עלי.
פתאום נפתח לי איזה מנגנון של הרס עצמי ולא היתי מסוגלת לעמוד בפני אף פיתוי!! גם לא רק טעימה, או מנה אחת, או פרוסה אחת וכדמה. פשוט מדהים!
היום בבוקר לא הצלחתי ללחוץ על הברקס.
ושתבינו שאין סיבה לאכילת יתר מבחינתי, מצב הרוח שלי מצויין, אני מרגישה טוב וכ'.
הצילו. מה יהיה??
ליאת פ.ר
אני ממליצה לך לנעול נעלי ספורט ולצאת להליכה על שפת הים..זה ישפר לך את ההרגשה ואת מצב הרוח. תצאי מהבית, תצעדי, תנשמי את ריח הים ותחשבי על כל הדרך שעשית עד עכשיו ועל כל הק”ג שהשלת מעצמך, תציבי לעצמך מטרות חדשות ותדמייני איך את מגשימה אותן..
הרי הכי קל זה להרים ידיים אז תהיי חזקה ואל תוותרי לעצמך כי את יודעת הרי שאם את רוצה את יכולה ומסוגלת.
בהצלחה,
קרינוש
מה שהיה היה….אכלת נהנת ו7נגמר יום שני בתפח ותחשבי איך תיהי מאושרת שהצשקל יראה ירידה:) מה גם שהקיץ בפתח שזו עוד סיבה…אז קדימה שימי נעלי ספורט וצאי לצעידה זה ישפר את ההרגשה וכמובן לחזור לארוחה הקרובה ואם יעזור לך אז גם לחזור לרישום…
בהצלחה
ליאת שלום גם אני כמוך הייתי במנגנון של הרס עצמי ואכלתי 3 שקיות של ביסלי. גם כמוך הייתי השבוע בהרגשה טובה שלא הצלריכה את ההרס העצמי הזה. אבל אני אכלתי נהניתי וזהו. לא חוזר על הטעות הזו. מה שהיה היה ואין צורך לחוות את הנפילה הזו שוב. תחזרי לתוכנית ולשגרה שלך והכל יהיה בסדר.
בהצלחה..
אל תתרגשי. כולנו בני אדם כולנו נופלים אבל את צריכה לדעת לקום אחרי הנפילה, אכלת נהנית סבבה, עכשיו קומי תכיני לך דברים דאטטים טעימים, תהיי יותר מאורגנת וכך זה יעזור לך לחזור לשיגרה.
חבל להרוס זה לא יעזור כלום.
שיהיה לך בהצלחה
רינת…