חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #143546
    אלמוני
    לא פעיל

    תגידו, יש ממתיקים שלא מרגישים שהם לא סוכר?
    הכנתי את העוגה בספל לפי המתכון שבאתר.
    הוספתי אבקת סוכרלוז של סוגת.
    היה מזעזע!
    כל כך הרגשתי את הטעם הסכריני הזה שאני לא סובלת.
    יש המלצות להמתקה אחרת? או לתחליף אחר?
    ראיתי שמומלץ “כמו סוכר” ואני זוכרת פעם שהיה כזה דבר. היום אני לא מוצאת. זה באמת כמו סוכר? או שגם לזה יש טעם מלאכותי בטירוף?

    #143547
    אלמוני
    לא פעיל

    תנסי את “סוכרה דיאט” (אריזה חומה). לדעתי אין לה טעם לוואי.

    מוסיפה אותה לשייק, לתה, ובעיקר לשוקו. טעים.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות