חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני כל כך משקיעה בתהליך ומתמידה מכינה לעצמי אכול הולכת 4 פעמים בשבוע לחדר כושר עובדת מאוד קשה בחדר כושר ובסוף השבוע אכלתי מנה מותרת חפיסת שוקולד ואחותי ואמא שלי לא מבינות שזה חלק מהתהליך אז הם ירדו עליי ואמרו לי “עלק הולכת לחדר כושר כאילו מה זה יעזור לך תראי כמה שוקולד את אוכלת” וכל מיני דברים כאלה מעליבים זה ממש הוריד לי את הביטחון למרות שהסברתי להם שמותר לי וזה חלק מהתהליך הן ממשיכות לחשוב שכל התהליך שאני עושה הוא סתם לא עוזר ושאני אוכלת שוקולד ולא ירזה לעולם זה ממש העציב אותי והוריד לי את הביטחון ואת החשק ללכת לחדר כושר

אלמוני
    לא פעיל

מתוקה
    זה מותר לאכול חפישת שוקלד בשבוע
    לדעתי תקחי את אמא שלך לפורום ותראי לה תהודעות כאן ותתפריט והיא היא תווכח לדעת שזה לא סתם חלק מהתוכנת
    ואני בטוחה שהיא תבין בדרך זו הוא אחרת!
    אני בטוחה גם שלהזיק זאת לא כוונתה אלה היא רוצה לעזור לא ושלא תפלי בדברים מתוקים וכל הכבוד לה את אמורה להיות גם גאה שהיא באה בגישה כזו ולא נותנת לך ליפול.!
    פשוט תמנה המותרת אם בא לך משהו מותק וכל מה שרשמתי לא יעזור תוכלי אותה עם חברות שלך בסופ”ש.!
    והם יראו תתצאות ובסוף התהליך בעז”ה הם יהו מופתעים!
    אז יקרתי שיהיה לך שבוע קסום ובהצלחה בתוכנית
    ותראי שיהיה בסיידר.!

אלמוני
    לא פעיל

אני כל כך מבינה לליבך עכשיו: בתחילת התהליך שהתחלתי את המפגשים השבועיים אצל “חלי גרופ” בעלי צחק ולעג לי: עוד פעם עם השטויות שלך והדיאטות וכבר מראש פסל אותי… אני החלטתי שאני מראה לו מה זה דיאטה ודווקא להרגיז לקחתי את עצמי חזק ביידים ואמרתי לו נחיה ונראה והנה היום אני פחות 23 ק”ג והוא אומר לחברות שלי שזו הפעם הראשונה שאני רצינית ומתמידה וכבר לא לועג לי וצוחק, אפילו בקניות הוא כבר יודע מה לקנות לי וקונה בסיטונאות את המעדנים והירקות שאני אוהבת, אז צאי לדרך ותהני מהתהליך, רק את תוכיחי להם מי זאת מורן ותראי שהם ישארו המומים בסופו של דבר ולא ידברו כלל:) ואם את צריכה תמיכה או עזרה אני כאן לרשותך. בקשר למנה מותרת זה בסדר מה שאכלת, ואם הם לועגים לך אל תאכלי לידם את המנה מותרת שלך, תיפגשי עם חברה ותאכלי אתה יחד! בהצלחה ושבוע טוב, תמי

אלמוני
    לא פעיל

שלא תעזי להקשיב ולתת להם לרדת עלייך בשום פנים ואופן תני להם לדבר באויר והשבוע שתעלי על המשקל את תצחקי עליהם לא הם עלייך,אני אומרת לך מניסיון המשפחה שלי גם אומרת לי את אוכלת הרבה יותר מאתנו אז אני אומרת להם אני ירדתי כבר הרבה ואתם לא אז ככה שאל תתני להם להוריד לך את הבטחון .שיהיה לך שבוע מקסים.

אלמוני
    לא פעיל

תתעלמי מהתגובות של הסביבה (הקרובה והרחוקה שלך.) את עושה דיאטה בשביל עצמך בלבד, לכן את לא חייבת תירוצים לאף אחד
    אצלי זה הפוך, למשל כשאני יורדת אף אחד לא מחמיא לי, אפילו כאלה שמבינות בידאטה, אך אני לא מתייחסת ומתעלמת…..בהצלחה ממי

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל את עושה דיאטה בשביל עצמך ולא בשביל אחרים
    לכולם תמיד יש ויהיו הערות אבל מי מתייחס?
    כל חיי העירו לי הערות בלי סוף, נפגעתי, נעלבתי
    אבל מה יצא לי מזה? רק הזקתי לעצמי.
    את עושה דיאטה טובה ונכונה ואני בטוחה שאותם אלה
    שלועגים לך עכשיו בעתיד “יאכלו ת'לב”.
    אני מאמינה שאת עוד תראי להם למה את מסוגלת ואיזה
    כוחות ורצון יש בך.
    המשיכי בדיאטה יותר נכון באורח חיים בריא את בדרך
    הנכונה ביותר.
    חיבוק..

אלמוני
    לא פעיל

איך שאני מבינה לליבך… אבל אל תתני לחששות שלהם להשתלט עליך! אני בטוחה שזה לא מכוונה רעה חלילה, הן פשוט לא מבינות. הן לא מבינות שזו לא עוד דיאטה, ואת לא צריכה להימנע מהכול עד שתרזי… תאמיני בעצמך ובתכנית, והן יתפכחו.
    את חזקה! את אלופה! כל הכבוד על ההתמדה – ללכת לחדר כושר 4 פעמים בשבוע! אין עליך, את יודעת כמה היו נשברים? תתעלמי מגישה שלילית, תרשי לעצמך ותתפנקי במותרת שלך!!! מגיע לך, עבדת קשה בשבילה! וגם אם היית אוכלת בנוסף למותרת שלך – זה בסדר, אנחנו אנושיות ונופלות לפעמים.
    תחשבי על עצמך בעוד שנה, בעוד שנתיים – רזה, רזה, רזה!
    מאמינה בך,
    יפעת.

אלמוני
    לא פעיל

היי מורן מה שלומך?
    מוכר לי הסיפור שלך קצת אבל אצלי זה אח שלי יותר. העצה שלי היא שאל תקשיבי להן. אל תתני להן לדכא ולהוריד לך את הביטחון. תלכי את בדרך שמובילה אותך אל האושר שלך – כמובן שזו הדרך של חלי. ותגידי לך ללב שבסוף את תראי להן מי תצחק בסוף ומי תהיה אישה יפה והאם הם ילעגו לך אחר כך !!!

lee maman
    מנהל בפורום

מורני הסובבים אותנו מפסיקים להאמין בנו כי כל פעם אנו יוצאים לדיאטה חדשה יורדים נישברים ומעלים הכל,כחי את התחושה שלך עכשיו ותבאי את עצמך למקום הפעם אני יוכיח לעצמי ולכל בני בתי שאני מתמידה לעבר המטרה. אני בטוחה שמישפחתך לא אמרו זאת בכדי לשבור אותך הם אוהבים אותך ורוצים שתצלחי
    אני בטוחהשאת יכולה תעשי את התוכנית כפי שאת יודעת ואת תרדי . שיהיה לך חג של אור תדליקי את נר ההתמדה ובכל שבוע תקטפי תוצאה בהצלחה מתוקה.

אלמוני
    לא פעיל

אני לא יודעת מה איתך אבל אני לא מכירה אף אישה שיושבת ואוכלת חפיסת שוקולד בלי רגשות אשמה!! אבל אנחנו כן יכולות לעשות את זה בלב שלם!! כשאני אוכלת את המותרת שלי אני נהנת מכל ביס וביס ולא מרגישה אפילו לשניה רגשות אשמה. תשאלי את כל מי שלא מאמין לך, מתי פעם אחרונה היא נהנתה ממשהו משמין ומלא קלוריות ולא הרגישה נורא בעקבות זה!!!!

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות