חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז ככה…התחלתי את הדיאטה יפה וירדתי עד כה 5 קילו, רק מה שקורה בחגים אני לא משתלטת על העניין אוכלת מלא עוגות ולחם לבן… :עצוב: .
    החלטתי קצת לעצור עם הדיאטה ויסורי המצפון כאשר ראיתי שעליתי שוב…
    אבל היום בבוקר עליתי שוב על המשקל וראיתי ששוב חזרתי למשקל שירדתי מלכתחילה 5 קילו…והחלטתי שוב לחזור ובמרץ..
    בבקשה טיפים איך לשלוט בעוגות (זה לא עוזר לי עוגות של חלי כי גם מהם אני אוכלת מלא… 😉 ) אני ממש חייבת עזרה בנושא ממש רוצה לרדת הרבה במשקל… :מבולבל:

אלמוני
    לא פעיל

שמחה שהתחלת לחזור במרץ לתוכנית.
    אני ממליצה לך פשוט לוותר לשבועיים על העוגות גם שלי חל וגם הרגילות ואני אישית גם לא הייתי אוכלת אותם בהתחלה בתור מותרת כי הם פשוט ״פצצת זמן מתקתקת״ בשבילך ויכולים לגרום לך ליפול, וזה חבל.
    תהני בשבועיים הראשונים מהמאכלים שאת יודעת שנותנים לך שקט ושובע, ושמהם לא תתגרי למנה שניה כי את שבעה ומסופקת.
    רק אחרי שתראי שחזרת למסלול ולשליטה בעמך הייתי חוזרת לעוגות של חלי, גם מאכלים שהם בתוכנית יכולים לגרום לנו ליפול ולכן חשוב לבחור את הדברים שיעזרו לך ולא יפילו אותך.
    אני למשל לא בוחרת בפתי בר, במבה, בייגלה, פיתות וכו׳ כי אני יודעת שזה רק יגרה אותי לאכול עוד. במקום זה אוכלת לחם קל,תפו״א..בצהריים בוחרת פעמיים בשבוע באופציה של פחמימה מרובעת ועושה את כל המתכונים הכי בטוב טעם כדי שיהיה לי הכי טעים ואני אהנה ווכה זה גורם לי להמשיך לשמור.
    מחכה לשמוע עדכון ממך, לראות איך הולך לך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

עצה ממני בשבילך כי לי הייתה אותה בעיה, ואני מבינה מה את מרגישה, השיטה הכי טובה זה לתכנן מה שאת אמורה לאכול ביום למחרת לפי התפריט ומהתפריט שאת בונה תבני שיהיה לך כמה מתוקים ביום, כמו עוגת גבינה אופיה= ארוחת לילה כמנת חלבון ויש להוסיף פרי, דבש עם טחינה ושתי פרוסות לחם= ארוחת ארבע, גלידה חלבית= פחמימה עם חלבון יכולה להיות ארוחת בוקר> כמובן את יכולה להחליף בין ארוחות ויש לך גלידות קרח 10 קלורי*5 פעמים ביום.
    הכי חשוב שתשכנעי את המוח שיש לך שפע אפשרויות ואז את לא תפלי למלכודת של המתוקים, כמובן תוכלי בנוסף מנות שיאזנו אותך ואת רמת הסוכר בדם.
    טיפ חשוב ועובד תשתי כוס קינמון בבוקר הוא מאזן את רמת הסוכר, מדכא את הצורך והדחף לאכילת מתוק, ומוריד במשקל תנסי עד 40 ימים, אסור יותר מכוס אחת, תפסיקי שבוע ואז שוב 40 ימים ואני בטוחה שאת עוד תרקדי משמחה כי תרגישי הרבה יותר קלה ורעננה :אוהב: :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות