חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

וואוווו מאיפה להתחיל ..אחרי יום מהמם מלא התרגשות אני יושבת ומסתכלת לאחור וצובטת את עצמי – כדי להיות בטוחה שזה לא חלום
    מה שעבר עלי אתמול החזיר אותי ל 28.05.2000 פגישה ראשונה בסלון של אמא שלי, היא ועוד 6 חברות טובות …( רק להזכירכם אמא שלי היא זו שאנסה אותי לעזור לה ולכמה חברות ) היא זו שראתה בעצם לפניי את מה שקורה היום …. אמא תודה .. אני אוהבת אותך !!
    הגעתי עם משקל שקניתי בשוק הפשפשים,מלאת רצון עז ומוטיבציה מטורפת לעזור להן להגשים את החלום.באותו הלילה חזרתי הביתה,מיקו בעלי שאל אותי איך היה ואמרתי לו מקסים אתה לא מבין הגיעו 6 חברות של אמא שלי שרוצות לרזות גם כן.הוא עמד מולי,חייך לי חיוך ענק,ואני עדיין זוכרת בדיוק איך הוא אמר לי – חלי שלי 6 נשים? יש לך את היכולת להרבה יותר ..כל אחד יידע מי את! את עוד תגיעי רחוק רחוק!..ואני רק צחקתי בליבי ואמרתי אחחח כמה האהבה היא עיוורת..
    ולא עברו שנתיים ויצאתי עם צוות ראשון לדרך שעבר השתלמות והדרכה ואז עוד צוותים יצאו להשתלמות.עברנו את חיפה וחצינו את נהריה.ואז עברנו את חיפה וגלשנו לנתניה..והמשכנו להתרחב ולשלוח זרועות..והיום אנחנו נמצאים בנקודות רבות בארץ מקרית שמונה ועד לראשון לציון..
    מנחים יקרים, צוות המשרד המדהים, צוות הדיאטניות הנפלא, חברים נדירים שלי, וכל מי שעובד יחד איתנו – אני רוצה להגיד לכולכם תודה תודה ושוב תודה !! אני יושבת ומחפשת את המילים ומה שיוצא לי זה דמעות של אושר
    אני יושבת ומתרגשת..הגענו לטלוויזיה, הגענו לעמוד הראשי של וואיינט,היום נגיע לרפי רשף ונהיה בתכנית שלו..

צוות חלי ממן הצליח לגעת ולעזור לאנשים להגשים חלומות.. בזכותכם צוות אהוב נדיר שלי,בזכות מיקו הבעל
    המדהים שלי שמאמין בי בכל דבר לאורך כל הדרך ותמיד תומך בי..מיקו אוהבת אותך !! בזכות הבנות הנדירות שלי לי , גל , טל ויובל שהן המעריצות הכי הכי שלי אין אהבה כמו שאני אוהבת אתכן.. בזכות ההורים שלי שתמיד לצידי ותמיד מאחוריי אמא אבא תודה ! אוהבת אותכם.. בזכות אחותי חן שמנהלת את המשרד על הצד הטוב ביותר..חן תודה אוהבת אותך .. ובזכותכם משתתפים יקרים שלי,אנשים יפים שלי, שבזכות כולכם הגענו לאן שהגענו.
    !תודה לכם אני אוהבת אותכם ומעריכה את כל האהבה והפירגון שאתם מעניקים לכל הצוות שלנו
    אני מצדיעה לכם על הליווי והאמונה שלכם בנו לאורך כל הדרך , איתכם ושלכם חלי ממן

אלמוני
    לא פעיל

חלי ממן את והשיטה שלך פשוט מדהימות! תפתחו כבר קבוצה גם בירושלים – בבקשה!!
    הייתי בקבוצה בחיפה אצל מזל המקסימה. אמא שלי ואחותי עדיין שם.. אך כרגע אני עובדת ולומדת במדרשה בירושלים אז אני מנסה בע”ה לעשות הכל ללא הקבוצה ולהתחזק מהפורום, ויש לי אחות נוספת נשואה כאן בירושלים שמנסה כמוני, הייתי קרובה מאוד לעשות ניתוח “טבעת בקיבה” קבעתי כבר תור לייעוץ , קיבלתי הפניה מרופאת המשפחה – כולם דירבנו ואמרו שאין לי ברירה אחרת כי אני חייבת לרזות ולהתחתן… ממש כמו בסיפור של אמילי (רק שברוך השם עליי להוריד רק כחצי מהכמות שהיא הורידה..) אני רוצה להוכיח לעצמי ולכולם שאפשר גם בלי דברים כאלו קיצוניים כניתוח… בכל אופן התוכנית מהנה ומדהימה ואני ממליצה בחום מפה לאוזן וחושפת אותה לעוד מלא בנות שמתגוררות איתי במדרשה..אני מודה לקב”ה בתפילותיי שהכיר לי את שיטתך שמבחינתי זו דרך נעימה וקלה והכי חשוב אפשרית בע”ה להרזיה… תחשבי על סיפור ההצלחה שלי שיכול להיות מעניין ומנוסח טוב בקרוב, גם בתור מדריכה אני חושבת שאתאים כשאגיע כמובן לרגע המיוחל… אז תעזרו גם לי ולעוד בנות סביבי ותגיעו גם לירושלים… ושוב המטרה היתה להגיד תודה רבה אבל קצת גלשתי להיפתח ולבקש על ירושלים -קבוצה בעיר הבירה..בכל אופן הרבה הצלחה וישר כח!

אלמוני
    לא פעיל

חלי את פשוט מצילת חיים!
    “כל המקיים נפש אחת מישראל מעלה עליו הכתוב כאילו קיים עולם מלא”.
    אותי אישית את הצלת וברור שרבים אחרים!
    תזכי למצוות, המשיכי לעשות חיל ותראי הרבה ברכה ואור במעשה ידייך בע”ה!
    :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות