- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
20/12/2007 בשעה 21:14 #34974
אלמוני
לא פעילנראה לי שהוא רלוונטי לפורום אני מקווה שאני אצליח להעתיק אותו
תמי השמנה:מה זה השטויות האלה לקחת לחם קל לחופש?! אני אעשה מה שאני רוצה בחופש! מה שאני רוצה זה לאכול כפי יכולתך! חופש זה חופש! אני לא כל הזמן בחופש!
תמי המתהווה: אוקיי, אני מבינה אותך… עם זאת
תמי השמנה: סתמי מה את עושה עליי מניפולצת שלימדו אותך לעשות ללקוחות שלך אני לא לקוחה שלך אני גם הייתי בסדנא הזאת של “עם זאת” את יודעת כמה זמן לא הייתי בחופש? זה לא מעניין אותי בכלל כל השטויות האלה!
תמי המתהווה: אנחנו בשינוי אורך חיים, אורך החיים החדש הזה, אומר שגם בחופש את אוהבת עצמך באמת ומשקיעה בעצמך תשומת לב ראשנית שכולה אכילה שטובה לך.. הייתי כבר המון זמן איתך באותה סירה והגוף הכבד שעשית לי מעיק עליי
תמי השמנה: (אמנית האשליות) טוב בסדר מבטיחה שאחרי שאנחנו נחזור משם אני אעשה את מה שביקשת.. אבל חופש זה חופש ראבק!
תמי המתהווה: כמו שהבטחת לי עם הגבינית? שתינו יודעת שאת משקרת לנו! אני מבקשת משהו היגיוני לא להגיד שחופש זה לא חלק מהחיים החדשים שאת רוצה הרי שתינו הסכמנו פעם שלא טוב לנו ככה נכון?
תמי השמנה: טוב אבל תפרגני לי קצת ספייס באילת שלא יהיו בעיות כן אחרת אני דופקת לך ברז באמצע החופש ועולה לך כמו טיל במשקל..
תמי המתהווה: בטח! את לא מאמינה איזה כיף יהיה לנו ביחד! נעשה מלא דברים שרצינו לעשות באילת מאז שגרת שם והבטת במבטי קנאה יוקדת בזוגות שהגיעו לשם
חוץ מזה, שתשמחי לשמוע שאנחנו נעשה מנה מותרת כל ערב ובשאר היום נשמור עליי
תמי השמנה: מתכווצת בכסא שלה מנסה להראות לתמי המתהווה קטנה יותר או שמנה סבבה, עם גוף בפרופרציה, ממילא את לא נראית 100קילו נו מה אכפת לך, איזה כיף לאכול בלי חשבון, כאילו אין מחר תודי תודי תודי!**מנסה לחנוק את תמי המתהווה שלא קיימת** רגע, תמי השמנה נזכרת היא בכלל קיימת! מספיק שאני אשב פה ולא אזוז ככה תוך שניות היא נעלמת לי מהראש מי זאת מה היא חושבת לעצמה 3 כפות אורז? עלק! מה נראה לך שאני אנורקסית בדימוס? טוב אני אשב פה ואמחץ את שארית כוונתיה לגרום לי להשתנות!
תמי המתהווה: שמעתי אותך חושבת עליי דברים רעים, שעמתי אותך מקללת אולי לפעמים שמעתי אותך מתנגדת שמעתי אותך מתכחשת ומספרת לעצמך שקרים על זה שלא כל כך רע לך, ולא אכפת לך להשאר ככה ושתעשי את זה אחר כך כבר שיהיה לך כוח.. יקרתי עכשיו זה הזמן קומי ממקומך שכולו התנגדות ועצב וקבלי אותי בברכה מבטיחה לקחת אותך למחוזות בהם לא בקרת מעודך ואם תשארי פה לשקר לעצמך, ולהתנחם באוכל עד שאת נחנקת את לא תגיעי לכלום תמשיכי להתמסוס במיצי עצמך הרקובים, לא אני לא רוצה לחיות ככה! אני רוצה שיהיה לי טוב!
תמי השמנה: אני אוהבת אותי לא היגיונית אמוצנילית נסחפת אחרי זרם החיים תני לרוח לשאת אותי לאן שהיא תקח עזבי אותי מלתכנן זה עושה לי בחילה!
תמי המהתווה: מה שעושה לך בחילה רוב הזמן זה שאכלתי יותר מידי ולא שמת לב שאת הורגת עצמך זוכרת שהלכנו למרפאת סכרת?! בגיל 23?! הבטיחו לך עתיד מזהיר בדרך “לחיות לפי הרוח” להשמין ללא בקרה יביא אותך למוות ביסורים לא יהיה לך לפי הזרם יהיה לך מחלות לא מגניבות שאי אפשר להפטר מן הבנת?
תמי השמנה: אנשים חיים ומקבלים את מה שהם מקבלים עזבי אותי אם לאלוהים יש תוכניות לחסל אותי אני לא יכולה לשלוט בזה!
תמי המתהווה: באמת? לשלוט בהכל אי אפשר אבל לשלוט באכילה כן אפשר, אוכל זה דומם אין לו שליטה עלייך, את שולטת על עצמך לבחירתך, או לא.
תמי השמנה: תבטיחי לא לשכוח אותי, תמיד, גם אם אתכווץ או אעלם ממך אל תשכחי כמה את רוצה ואת רוצה ויכולה, להשאיר אותי חלק ממך אבל חלק שאת רוצה להשאיר כבר מאחורייך…
11/04/2019 בשעה 7:35 #34975אלמוני
לא פעילאיזה מלחמה אם הראש יש לנו
השמנים
כמה זה נכון מה שאת כותבת לכולנו זה קורא
לא סתם אנחנו שמנים
אני היום שמנה משוקמת אבל עדיין
יש לי מחשבות שמטרידות
כמה כיף זה לאכול הכלל וכולה…….
אבל רק החשק להיות רזה לא גובר על האוכל בהצלחהההה
אוהבת אותך רוסנה11/04/2019 בשעה 7:35 #34976אלמוני
לא פעילאיזה מילים ממש ממש תאור אחד על אחד משיחות שאני עושה לעצמי גם מדי פעם והסוף שלו בול
מה אני אגיד לך קשה קשה אבל יש 2 ברירות
או לצאת לחופש ולשמור על שפיות
או להרוס את כל מה שבנינו בחופשה אחת
ומה לא נצא לחופש כמו שאמרת
הרי אי אפשר בלי לצאת לחופשה לפחות פעם בשנה
אז הברירה היחידה שלנו היא לאכול בשפיות
ובכלל לא לחשוב על האוכל אלא על הטיול ההנאה ההרגעות הכיף שמסדרים לך ומכינים לך ומתפנקים
החופש מהמילה חופש אבל לא מהתוכנית
שיהיה לך סוף שבוע מוצלח חם ומהנה
אוהבת ובהצלחה
מירית11/04/2019 בשעה 7:35 #34977lee maman
מנהל בפורוםכתבת נפלא 🙂
אבל מכל מה שכתבת את יכולה להסיק מסקנה אחת !
רק לך יש את החופש לבחור.
הבחירות הן תמיד רק שלך ואל תתני לשום דבר לקלקל לך את החופש הזה.
החופש לרזון ! החופש להרגיש טוב ! החופש להיראות טוב !
ואם את רוצה להיות שם… תחשבי, תדמייני, וההצלחה תגיע.11/04/2019 בשעה 7:35 #34978אלמוני
לא פעילזה משהו שכתבתי לה לפני איזה חודשיים ככה, פשוט חשבתי שזה יהיה נחמד להביא לפורום…
🙂
ונסעתי ובשבוע ההוא ירדתי דווקא .. 900 גרם אז כנראה שבחרתי נכון באותו זמן
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.