- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 10 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
15/07/2009 בשעה 10:55 #92313
אלמוני
לא פעילאז ככה אני הרגשתי בימים האחרונים. לא יודעת איך זה שגם דברים שהכי לא קשורים למשקל בסוף הם כן קשורים… לא משנה מה קורה, אחרי שאני חופרת טוב טוב בנפש אני מגלה שרק השומן עומד ביני לבין הדברים שאני רוצה. לא כסף, לא עבודה, לא כלום. רק השומן.
רק הוא מפריע לי. והתחלתי כל כך יפה והרסתי הכל. אני לפני מחזור ואתמול ממש התפרעתי. אפילו אין טעם לעשות רישום לאיה.
(אכלתי כמות של מנות מותרות שהיו אמורות להספיק לחודשיים)
ואח”כ אני נזכרת שאין זמן, שאני כבר צריכה לבחור שימלה..קמתי עם הרגשה הכי מגעילה בעולם ופשוט בכיתי.. אני בכלל אצליח להגיע לאן שאני רוצה להגיע? אני כבר שנה וחצי תקועה על 70+ שזה משקל שלפני שנתיים בחיים לא הייתי בו. הכי גבוה שהגעתי היה 65 ותוך שנה וחצי קפץ פתאום ל70 ואז ל-80. הייתי אדישה,לא היה לי כוח להתמודד אבל נבהלתי ורזיתי קצת. אפילו לא רואים את זה כי זה משקל מאוד גבוהה לבחורה נמוכה..
החלום שלי היה להיות 55 ק”ג בחתונה שלי ואין כבר זמן. אני 20 קילוגרם יותר וחושבת לעצמי מה זה שווה גם ככה אני לא אצליח… בגלל זה אני לא מצליחה להיות עקבית..קשה לי..11/04/2019 בשעה 20:44 #92314אלמוני
לא פעילקורא שנופלים וכן כדי לך להמשיך לרשום
תאמיני ככה תחזרי את השליטה לידים בהצלחה רוסי11/04/2019 בשעה 20:44 #92315אלמוני
לא פעילקודם כל קחי אוויר… מתי החתונה אגב? אני מבינה את מצוקתך. והדרך היחידה היא תוכנית בשילוב ספורטץ לא משנה כמה אכלת אתמול היום הו א יום חדש ונקי. ספרי כמה זמן יש לך
11/04/2019 בשעה 20:44 #92316אלמוני
לא פעילמה שהיה היה. אז מה אם אכלת הרבה אתמול? זה היה ונגמר. את חייבת להחליט בשבילך שאת לוקחת את עצמך בידיים. 3.5 חודשים לחתונה – נראה כביכול מעט זמן, אבל אם מתמידים את יכולה להגיע בזמן הזה לתוצאות מדהימות.
גם אם לא תהיי 55 ק”ג בחתונה שלך, לא קרה כלום. אני בטוח שאת תרגישי עם עצמך הרבה יותר טוב גם אם תהיי עם 6 ק”ג פחות, ואת אפילו מסוגלת ליותר מזה.
ההצעה שלי היא שתציבי לעצמך מטרות קטנות. נניח שבחודש הראשון – תרדי 3 ק”ג, וכך בחודש השני, ותחשבי שאת יכולה להגיע ל-9-10 ק”ג עד החתונה שלך!!
המחשבות השליליות שלך רק יוצרות עתיד שלילי. את שוקעת בתוך העצבות שאת לא תצליחי לרדת, אבל אם תחשבי שאת כן מסוגלת ואת כן יכולה, כי כולם בתוכנית היו במצב שלך ומרגישים את ההרגשה, את תראי שבסופו של דבר גם ההצלחה תגיע!!
את תראי שהכל יהיה בסדר, אני מציע לך גם לעשות רישום במשך השבוע, גם אם הוא לא יהיה מושלם – את תראי שהוא יביא לתוצאות.
חוץ מזה, תזכרי שהייאוש רק יגרום לנו יותר לשקוע. את יכולה להתייאש ושום דבר לא יזוז, אבל אם תחליטי שאת יוצאת לדרך, וזהו, זה לא הולך לקרות יותר, את תראי שגם תצליחי.
כמו שאתמול דיברנו בקבוצה, אנחנו צריכים להקשיב ל”קול הגדול” שלנו, תמיד יהיה את הקול הקטן שיפריע לנו ויאמר לנו לא לגנוב אוכל, יאמר לנו שאנחנו לא יכולים.
תזכרי שבקרוב תהיה החתונה שלך, שזה היום המרגש בחייך, ואת הולכת לבוא אליו בצורה הכי טובה שיש, הכי מאושרת ויפה!!! הרבה מזל טוב ו ב ה צ ל ח ה !!! -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.