- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 5 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
27/11/2007 בשעה 0:57 #30257אלמונילא פעיל
אז ככה אני משלימה אוטו את ה3 חודשים ששלמתי עליהם מראש,
ירדתי 5 קילו היום (בירידות מתונות,ועליות מתונות גם מידי פעם) אני מאוד שמחה שאני עושה את התהליך ואני חייבת לספר לכם שאני לא מצליחה להרגע מאיה המדהימה המדריכה לשעבר שלי המצילה שלי הייתי בקבוצה קטנה במקום העבודה והיא נסגרה עקב תחלופת אנשים במקום העבודה הלא יציב (חברה סלולרית לא נרחיב את הדיבור) והטובות שבנינו ממשיכות את דרכנו בקבוצות קיימות.כמה קל לנו לברוח, להרים יידים, וכשהתפרקה לי הקבוצה חטפתי גוש לגטימציה לעזוב את הקבוצה כי לא מסתדר לי אם זה לא איפה שאני עובדת ולא מסתדר לי לנסוע לעיר אחרת ולא מסתדר לי בכלל לשנות את עצמי כי כל כך קל להשאר שמנה.
איה אבחנה את מצבי שהצהרתי לה שאני לא יודעת אם אני אמשיך והיא לקחה אותי באוטו הפרטי שלה לקבוצה אחרת הושיבה אותי כמו שאמא לוקחת בת והניחה אותי בגן יונית נווה שאנן ובפגישה הראשונה ה”אמא” המאמצת שלי ישבה איתי (שלא אפחד) בכל הפגישה.
אין מילים לתאר את מה שאיה עשתה בעבורי, חצתה את כל גבולות ההיגיון גילתה אכפתיות ואחריות שאני עצמי עבורי מעולם לא גליתי ואני אגלה לכם סוד? גם אף אחד לא!
מאז אני מתמיד להגיע לקבוצה הגדולה בחיפה ומסתדר יותר בשעות הבוקר. גם המדריכה החדשה – מזל – מזל שאת שם ולא מזל שאני שם – מזל שאיה הביאה אותי – בחיי אתן יודעות מה זה להביא בעצמך לבד 100 קילו עד שם?
למדתי המון – למדתי שאני לא יכולה לבד
למדתי שבניגוד לכל האינסטקטים הטבעיים להתנגד —
להיות שמן הרבה יותר קשה מלהיות בתוכניתלמדתי שאני מכירה את כל הטעמים והחטא הגדול “אני רק אטעם” זהו אחד השקרים הכי גדולים שאני משקרת בכנות לעצמי לפני כל בולמוס של אכילה.
למדתי עוד המון ערכים ואני רק בגלל שאי אפשר לשמור לפני ההצגה אשמור אותם לפעם הבאה.
אני מאוד מרוצה מהתהליך – ואין בי לרגע חרטה כי יכולתי כביכול לעשות טוב יותר – מטרתי היא להנות מהדרך ולהגיע ליעד.
כאשר הודתי לאיה על התמיכה והתושיה השמירה שהיא שמרה עלי מפני עצמי ושרתי לה אינטרנטית “הייתי בא להציל אותך אפילו ממך” (של ארצי..) היא אמרה לא אל תודי לי בשבילי מתי שתגידי למשקל יעד זה יהיה התמורה שלי…
ביני לבין עצמי צחקקתי אני? משקל יעד?… אני רק רוצה לעלות ת'מדרגות בלי לחפש את ערכת החייאה…
היום לפעמים, אני מעיזה לחלום, ומעיזה לדמיין אותי
במשקל יעד וזה כבר לא כל כך מצחיק אותי כי כן זה אפשרי
צריך להאמין, להאמין ולעשות..ואולי עוד נפגש שם, בינתיים אני רק רוצה ורד אחד לקבל ממזל,
הורודים שמונחים בתחילת התוכנית מחכים לי שם!בהצלחה לכולם מקווה שנהנתם לקרוא את הדברים!
10/04/2019 בשעה 20:11 #30258אלמונילא פעילאכן כך נהנתי לקרא את דבריך וכל מילה בסלע,כשאנו יודעים שלמישהו אכפת מאיתנו ,וככה זה עם הקבוצה כולם מתענינים וזה פשוט כמו אויר לנשימה,רק כך עם האכפתיות שסביבנו נצליח ביחד להגיע למטרה-הירידה המתוקה!!!בהצלחה בהמשך ותעדכני אותנו
10/04/2019 בשעה 20:11 #30259אלמונילא פעילבוקר טופ תמי….
השארת אותי בלי מילים…:)) קראתי את ההודעה והדבר היחידי שאני רואה מול העיניים זה בלונדינית עם עיניים כחולות, פצצת עולם…יושבת בחוף הים..ואני עוברת לידה ואומרת וואהו..איזה חתיכה שוודית…”שתאכל משהו” !!..ואוחחחח כמה שאת בדרך…
מאושרת בשבילך…5 ק”ג זה רק מספר….הדרך יותר משמעותית עבורך…וכמוני כמוך…יודעות…שזה לתמיד…
מאמינה בך
איה(שגאה כמו אמא אווזה)10/04/2019 בשעה 20:11 #30260אלמונילא פעילממש התרגשתי לקרוא את ההודעה שלך.
לדעתי יש לך את כל מה שצריך בשביל להצליח בתוכנית.
גם רצון וגם מוטיבציה וגם חוש הומור להתמודד עם הקשיים שבדרך.
שיהיה לך המון בהצלחה בהמשך.
ממישהי שיודעת מה זה לסחוב מעל 100 ק”ג והיום כבר סוחבת הרבה פחות…
שירי.10/04/2019 בשעה 20:11 #30261אלמונילא פעילהיי תמי ,
אני פשוט נרגשת לקרוא את המכתב שלך .
אני רק רוצה להגיד לך שאנחנו המדריכות יודעות כמה נעים וטוב לנו להיות במשקל החדש שלנו ולכן אנחנו מוכנות לעזור בכל דרך אפשרית .
את בדרך הנכונה ובידיים חמות ואוהבות בהצלחה בהמשך וקדימה לשמירה חלי ממן -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.