חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נראה לי חרגתי :S
    באמת אשמח לשמוע מכם אם זה נחשב חריגה שלפחות אם באמת ככה ואראה בשקילה הבאה עלייה אז אדע למה :סחרחורת:
    בבוקר אכלתי 2 בורקס גבינה מעדנות בלי מרגרינה בצק פילו, ביניים אכלתי קומפות מתפוחי עץ שאמא הכינה.. צהריים רציתי להחליף אז אכלתי 2 פרוסות לחם קל+ גבינה צהובה 9% וכף קוטג' 5% עם סלט ירקות ו6 זיתים קטנים כמנת שומן. ביניים בכלל לא היה לי נסענו לדודים שלי במודיעין והם הכינו קוסקוס מלא עם ירקות אז אכלתי.. אחרי זה הם הוציאו קצת פירות אכלתי מלון קצת ו2 תמרים, וטיפה חבוש 😐 לאחר מכן בערב יותר מאוחר ב8 ככה היה ארוחת ערב אז אכלתי מנת דג עם קצת בורגול וסלטים.. מרגישה שזה יותר מידי!! הצילו? :סחרחורת: :סחרחורת: :סחרחורת:
    זה חריגה?

אלמוני
    לא פעיל

*2 הבורקס שווים חלבון+פחמימה+שומן (כן למרות שכתוב בלי מרגרינה זה עדיין נחשב).. ובבוקר אין מנת שומן
    *קומפוט – אם זה בלי סירופ סוכר(אלא רק פירות), וזה מנה של כוס חד פעמית, זה בסדר
    *הערב שהחלפת עם הצהריים – מעולה
    *קוסקוס עם ירקות – לא הבנתי איזה ארוחה זו, אם זה צהריים, 2 כוסות קוסקוס כמרובעת זה בסדר.
    *מלון, תמרים וחבוש – שוב, לא הבנתי באיזה ארוחה זו. אם זה ביניים, יש פה יותר מדי מנות פרי ואין חלבוןפחמימהשומן אלא רק פרי
    *ערב 2 – עד כמה שהבנתי אכלת את הערב בצהריים, ואחכ את הקוסקוס כצהריים, אז למה עוד ערב? בתור איזה ארוחה?

אין לך ארוחת לילה, אבל בכל זאת ספרתי 6 ארוחות.

יש קצת חריגות, לכן כתבתי לך מה משמעות הקבוצה.. אפילו בדברים הקטנים אי אפשר לחרוג מרוב משמעת כשאת משלמת+כשרואים את המנחה אומרת לך “עלייה”..

אל תקזזי עכשיו בכלום, מחר יום חדש שימי לב יותר פשוט :מאושר: אם את צריכה תכתבי לפני שאת מתכוונת לאכול וככה לא תתחרטי, כי נעצור אותך בזמן אם משהו יהיה חורג..

שיתוף שלי-
    בוקר: 2 פרוסות לחם קל עם 2 כפות קוטג ומלפפון חמוץ
    פרי: נקטרינה קטנה
    צהריים: דג סלמון, 3 כפות אורז, כף סלט כרוב עם מיוקל ואנטיפסטי
    ארוחת לילה (החלפתי עם ביניים שניה): גלידה ללא סוכר עם שזיף

עוד לא אכלתי את שאר הארוחות, נשאר ביניים וערב 🙂
    אנחנו מתארחים כל החג בבית של החבר בעיר אחרת משלנו ולקחתי איתי פירות, חטיפי אנרגיה, מנות שומן, דגים, פריכיות ולחם קל.. ככה שאני מאורגנת כבר מיום רביעי ולא דואגת על המשך הארוחות היום ומחר 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות