אני קונה ירקות טריים ככל האפשר ירקות כמו
כרובית , כרוב , ברוקולי , גמבות , כרוב, פטריות טריות, קישואים ,גזר,
ישר שאני חוזרת הביתה
אני שוטפת אתם טוב טוב טוב חותכת לחתיכות
ושמה לי בשקיות קצת מהכל בכמות שתספיק לי למנה אחת
ומקפיאה אותם
ומתי שאני רוצה להכין לי מוקפץ אני פשוט מוציאה מהמקפיא בלי להפשיר וישר זורקת לווק עם קצת
רוטב צילי וטריאקי וסויה 5 דקות ומוכן
אגב אני עושה אותו דבר עם החזה עוף שוטפת שוקלת 150 גרם חותכת ומקפיאה בשקיות בודדות
ואותו דבר עם הפסטה מבשלת מודדת חצי כוס ומקפיאה בשקיות
אני יודעת שהרוב לא אוהבים את הרעיון אבל לי באופן אישי אין זמן להתעסק עם זה יום יום
וגם הירקות מתקלקלים מהר אז בשבילי זה עובד מעולה !