חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #139157
    אלמוני
    לא פעיל

    אני סטודנטית ויש לי ירקות על סף מוות, ואני חוזרת מחר לבית ההורים (ההורים כבר קנו לי ירקות שם, והאמת היא שאין לי כוח לסחוב אותם איתי). אהיה שם כארבעה ימים עד שאחזור לדירתי ואני חוששת שהם כבר יעברו לעולם שכולו טוב עד אז.. חבל לי.. ירקות זה כל כך יקר..

    * בבקשה אל תציעו לי להכין פשטידה- כי מחלק מהירקות והגבינות כבר הכנתי שתי פשטידות והקפאתי.
    * בבקשה אל תציעו לי לאפות אותם, כי אני אוהבת ירקות אפויים כמה שיותר טריים…

    מה אם אקפיץ אותם (שזה היה הייעוד המקורי שלי להם) ואקפיא?? :לאבטוח:

    #139158
    אלמוני
    לא פעיל

    תקפיצי וקחי את המוקפץ איתך להורים.
    (אני בטוחה שאמא לא תעלב) 😉

    #139159
    אלמוני
    לא פעיל

    אני קונה ירקות טריים ככל האפשר ירקות כמו
    כרובית , כרוב , ברוקולי , גמבות , כרוב, פטריות טריות, קישואים ,גזר,
    ישר שאני חוזרת הביתה
    אני שוטפת אתם טוב טוב טוב חותכת לחתיכות
    ושמה לי בשקיות קצת מהכל בכמות שתספיק לי למנה אחת
    ומקפיאה אותם
    ומתי שאני רוצה להכין לי מוקפץ אני פשוט מוציאה מהמקפיא בלי להפשיר וישר זורקת לווק עם קצת
    רוטב צילי וטריאקי וסויה 5 דקות ומוכן
    אגב אני עושה אותו דבר עם החזה עוף שוטפת שוקלת 150 גרם חותכת ומקפיאה בשקיות בודדות
    ואותו דבר עם הפסטה מבשלת מודדת חצי כוס ומקפיאה בשקיות

    אני יודעת שהרוב לא אוהבים את הרעיון אבל לי באופן אישי אין זמן להתעסק עם זה יום יום
    וגם הירקות מתקלקלים מהר אז בשבילי זה עובד מעולה !

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות