שיווקו את זה כ”סקיני פסטה” ולכן הרוב באות בגישה שזו פסטה- אז לא! פסטה זה לא.. זה מעין סוג של מאכל קצת מוזר אבל גיוון מעניין והאמת שאפשר להכין עם זה דברים טעימים!
אני כמעט תמיד עושה את זה עם מלאא פטריות ובצל מטוגנים/מאודים כזה..
קודם מאדה את הבל, אחר כך את הפטריות, מוסיפה קוביית תבלין כזה פטריות/ אבקת מרק פטריות.. מוסיפה את הסקיני פסטה.. נותנת להכל להתבשל ואז! החלק הקריטי.. מכבה את האש, מכסה את המחבת (לא חייבים לכסות) ופשוט משאירה לסקיני פסטה לשבת ברוטב כמה שיותר זמן.. מינימום 15 דקות.. כי אחרת הוא צמיגי מידי ולא מתחבר עם הבצל והפטריות..
בגלל שאני מוסיפה את זה לרוב לארוחת צהריים אז אני שמה כף מיוקל- יוצא ממש טעים!
אפשר להוסיף שמנת או גבינה.. או אפילו להכין מעין רוטב שמנת כזה (חצי כוס חלב 3% רתוחה על הגז- מוסיפה כף אבקת מרק בצל/פטריות או שניהם- מחכה עד שזה ממש רותח ומצטמצם.. ושמה על הסקיני פסטה)
עוד רעיון- אני מכינה גם עם רוטב עגבניות הכי פשוט וגמבה ופטריות.. וכל ירק אחר שבא לך.. גם כאן- חשוב להשאיר אותה בתוך הרוטב לפני שאת אוכלת..
אני ממש מבסוטית עליה.. אבל אני יחסית מוזרה.. הרוב לא כל כך אהבו.. שווה לך לנסות! מה תפסידי? מקסימום תרוויחי עוד משהו חינמי וטעים!