- This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 8 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
09/06/2010 בשעה 13:34 #161189אלמונילא פעיל
אני יושבת וקוראת את כל סיפורי ההצלחה…קוראת ורוצה גם להיות שם…אבל לא עושה כלום בשביל זה…כל יום רבה עם עצמי, שונאת את עצמי, כועסת על עצמי וכלום לא עוזר, ממשיכה ליפול כל יום…אני, הנחשבת לחזקה בנשים, למצליחה ולהישגית, דווקא בזה לא מצליחה…אני קוראת את סיפורי ההצלחה ורואה שיש מנחה שמובילה בהצלחות ולמה אני לא מנצלת אותה? היא עושה הכל אבל אני, אני לא עושה הכל בשביל עצמי, כל בוקר קמה ואומרת לעצמי “זהו, תתחילי היום!”, מחזיקה מעמד עד הצהריים או עד הערב וזהו…כל כך רוצה לרזות והכי מעצבן לשמוע בקבוצה שרק מי שרוצה באמת מרזה, זה לא נכון!!! גם אני רוצה מאוד!!! לא אוהבת את עצמי!! לא טוב לי עם עצמי!! אבל למה בכל זאת לא מצליחה לתפוס את עצמי ולנצח את האוכל? למה אני חוזרת על טעויות עוד פעם ועוד פעם?
לא מצפה לתגובות ו/או תשובות…
סתם רציתי להוציא מהלב..12/04/2019 בשעה 23:05 #161190אלמונילא פעילהיי אלמונית… אני בטוחה שהרבה מזדהים עם ההודעה שלך..
זה לא זר לאף אחד מאיתנו- כולנו היינו בסרט הזה.
זו שאלת המיליון הדולר – אני כל כך רוצה אז למה אני לא עושה? לדעתי כדי לעשות ולהשקיע צריך קודם כל להאמין בעצמך שאת יכולה לעשות את זה ולהאמין בהתהליך.. להאמין בהצלחה שלך.. התוצאה היא לא מיידית ולכן צריך לחזק את האמונה כל הזמן.. כי בתכלס התוצאה הנראית לעין.. מגיעה אולי אחרי חודשיים שלושה ולעיתים אף יותר מזה.. סבלנות ואמונה…. זה הכל.
וזה אפשרי, את יכולה!!!!12/04/2019 בשעה 23:05 #161191אלמונילא פעילתישמעי, יכול להיות שמה שאומר לך לא ימצא חן בעינייך ואני רק מקווה שלא יפגע בך כי אני מבינה אותך מאוד, ומתחברת לכאבך, אבל, יקירתי, אין מנוס. אין מנוס.פשוט אין.
אם את אומרת שאת אשה השגית אז את בטח יודעת, שבשביל השגים, צריך ל ע ב ו ד! אז את זה את יודעת.. את שואלת למה את לא עושה את זה??? אני מאמינה, ושוב, זו אמונה אישית שלי, אני מאמינה שכל מגבלה אשר תיהיה אצל בנאדם, היא בחירתו הלא מודעת שלו,המגבלה משרתת אצלנו משהו, זה יכול להיות העודף תשומת לב שתמיד נקבל ויכול להיות שלמדנו עוד בהיותנו קטנים, שזאת הדרך שלנו לקבל תשומת לב, זה יכול להיות ה”עודף תנאים “שתמיד נקבל, זה יכול להיות האישור שלנו לעצמנו לכל מיני התעצלויות ומנוחות שאנחנו דורשים לקבל,”לא יכולה לטפס על זה” ו”לא יכולה ללכת עד שם” ו”צריכה כיסא”ו”תביא לי” ו”תעשה לי”במקום לקחת יוזמה ולעשות לבד. זה יכול להיות פחד מהצלחה, זה יכול להיות הפחד מלהיות יותר טובים מאחרים ויותר יפים מאחרים וחזקים, בסופו של דבר זה נובע מייאוש וחוסר אמונה כמו שאמרה מקודם חברתנו, ייאוש עייפות מעצמך ומהחיים, חולשה, וויתור. אני לא יודעת מה מצבך, אבל אני יודעת על נשים ששקלו 150 ויותר שירדו לשישים והכל בעזרת ההבנה שאין דר יותר מספק ומתגמל מלהביא את עצמך למקום של “אני יכולה” יכולה, ושום דבר בעולם לא ישנה את זה כי אני רוצה! וזה לטובתי! ומיכיוון שמדובר בך ובאושר שלך זה נמצא רק אצלך.. רק את יכולה לשנות את זה, תחליטי, שאת עושה את זה ברעל!!! עושה ולא חוזרת לאחור, קחי בחשבון שזה הולך להיות קשה, זה לשנות את חייך, את תיהי חתיכה ותלבשי בגדים במידה שלא חלמת עלייה וזה קושי בפני עצמו, קבלי אותו באהבה ולכי על זה, רוצי! כי את חייה פעם אחת וחבל שתחיי אותה ברחמים עצמיים ובסבל כה רב, עדיף לך להיות קלילה ושמחה פעילה ונמרצת, זה פחות מעייף מלהיות מאוכזבת וכה קשה כלפיי עצמך.. תתחילי, תלכי למדריכה ותשתפי אותה בתחושותייך רק בינך לבינה, תגידי לה, שאת רוצה שינוי מוכנה ללכת עליו בכל הכוח ושאת צריכה את הכוונתה ותמיכתה לפחות בהתחלה כי אחר כך את תיהיי כל כך מאושרת שמקסימום תוכלי את לעזור לה 🙂 אל תשבי בחיבוק ידיים זה לא יוביל אותך לשום מקום. העולם מתחלק לארבע, כמו משחק כדורסל, יש את הצופים, יש את השופטים יש את השדרנים ויש את השחקנים, לכולם תפקיד חשוב השופט:מכריע את המשחק של אחרים, הצופים:מעודדים את המשחק של אחרים השדרן:מתאר את החיים של אחרים אבל רק השחקן יכול באמת להשפיע, ועל החיים של עצמו, לכי ותיהיי שחקנים בחיים שלך, תשפרי, תשני, תתמודדי, תפלי, תקומי, תבכי תצחקי, רק אל תשבי בחיבוק ידיים ותתחילי מהיום… ולתמיד. אם מיליונים עשו, ברור שגם את יכולה… מאחלת המון בהצלחה, ותאוששי, תבחרי לשחק. תקבלי את כל התמיכה בעולם.12/04/2019 בשעה 23:05 #161192אלמונילא פעילהתשובות נמצאות אך ורק אצלך …
ברגע שתחליטי, לקום על רגלייך, לנער ברכיים. להתחיל מחדש. עם רעל בעיניים, זה יהיה.
תתחילי מיום אחד, צעד קטן.. לאט לאט בדילוגים ואח”כ תתחילי לרוץ. רומא לא נבנתה ביום אחד.תאמיני בעצמך, ותני לעצמך עוד צ'אנס, זה הרבה יותר נעים מלריב או לשנוא את עצמך.
תוכיחי לעצמך, שאת חזקה! תראי לעצמך שאת יכולה !
בהצלחה בוב'לה 🙂
12/04/2019 בשעה 23:05 #161193אלמונילא פעילאני ממש מזדהה איתך , גם אני אתמול שמעתי על המדריך שירד 50 קילו, ועל הבנות שירדו.ואמרתי לעצמי למה? למה אני לא מצליח לזרום ולהתמיד ולהצליח כמו שהם מצליחים מה שונה בי? אני מתפקדת בתפקיד די נחשב, אמא למופת ובעצמי לא שולטת אם אני קצת עצבנית אני מתנקמת במקרר, אם עצוב לי ואני לבד אני מתנקמת במקרר.
אבל הפעם הצבתי לעצמי מטרה אלך בצעדים קטנים ואציב לי מטרות קטנות, רק השבוע אני יאכל רק מה שרשום ונראה מה יהיה שבוע הבא ? וכך כל פעם אני יציב לי מטרה קטנה עד שאני יתגבר על הענין, אני מזמינה אותך תמיד לכתוב לי/אפילו להתקשר אלי
כשאת נשברת ונתן תמיכה אחת לשניה ונעבור את זה גם אנחנו.
שיהיה לכולנו בהצלחה12/04/2019 בשעה 23:05 #161194אלמונילא פעילכל מילה סלע
12/04/2019 בשעה 23:05 #161195אלמונילא פעילהיי אלמונית..
ריגשת אותי..ריגשת את עצמך…
כעת זה בדיוק הזמן להתחיל…דרך חדשה..
בלי שנאה עצמית..בלי הלקאה..בלי רגשות שליליים..
אלא רק עם השקעה בעשייה…עשייה שתוביל אותך גם לסיפורי ההצלחה..האם את מאמינה בעצמך? זו התשובה היחידה שאת צריכה לענות עליה בנחרצות..
בהצלחה, שבוע קסום ! -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.