מה נישמע מותק? ראית ירדתי קילו!! אחרי שכל כך חששתי איזה כיףףף.
הכנתי עכשיו את הכרוב הוא כבר על הגז מוכן עוד כמה דקות ולא מסובך…
אז המתכון ככה:
קחי כרוב שימי בצלחת ודחפי למיקרו ככה איך שהוא ל 5 דקות ואז תוציאי ותפרידי את העלים בלי שיקרעו אם הוא עדין קשה תכניסי לעוד איזה 3 דקות .. תישטפי טוב את העלים כמובן.
בקערה אחרת לגרד- גזר, קולורבי, בצל, קישואים, כוסברה, פטרוזיליה אם יש עוד משהו שאת אוהבת תוסיפי גם…
ליסחוט את הירקות המגורדים מהמיים ולטבל כך: כף רסק עגבניות , מלח פילפל, מרק עוף כורכום מה שאת אוהבת בקיצור..
בסיר רחב כזה כמו של הדגים.
ועכשיו תקשיבי טוב זה מדהים!! את מקצצת בצל ושמה בסיר עם מיכסה סגור אחרי דקה מוסיפה כף מיים מערבבת וסוגרת מיכסה ככה ממשיכה והבצל נהיה מטוגן כאילו בשמןןןן אבל בלי טיפה אחת בכלללל!! אני גם הוספתי סלרי…טעים. ואז פשוט מילאתי את העלים בירקות וגילגלתי כמו סיגרים .. מניחה בסיר צמוד אחד לשני ומכינה רוטב :” 2 כפות רסק עגבניות ותבלינים שאת אוהבת ואני הוספתי תיבולית של קנור בטעם הודי.. שופחת את הרוטב על הכל ומבשלת עם מיכסה סגור על אש נמוכה שעה בערך עד שאת רואה שזה רך ומוכן. ומלמעלה פיזרתי כוסברה.
זה הכללל קצת נישמע מלא עבודה אבל נישבעת לך 20 דקות הסיר היה על הגז זה הכל .. ואני בכלל לא מתה על ירקות אבל זה ניראה סוף.
והכי חשוב זה חינםםםםםם
בהצלחה בובה…