אני נהגת לעשות מיונז לבד, כי אני לא אוהבת דברים קנויים. כמה מותר לשים בסלט? איך למדוד את זה?
מיונז ביתי מכינים מחלמון וטיפה שמן, ועוד טיפה, ועוד אחת, ועוד אחת…. בקיצור בזרזיף איטי מוסיפים כחצי בקבוק שמן כדי לקבל מיונז מדהים. טעים מאוד אבל לא “זול” קלורית. את יכולה כפית כמנת שומן
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך