חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם בעבר הייתי אצל חלי וירדתי 10 קילו אך לפני שנה התחלתי ללמוד ובגלל חוסר תקציב הפסקתי את המפגשים. מאז נכנסתי להריון עליתי קרוב ל 20 וכעת שבעה חודשים אחרי הלידה אני עדיין מרגישה כמו פילה.
    אני מיואשת מהמשקל הרב שאני צריכה להוריד ( 20 קילו לפחות ) ולכן אני לא עושה את הצעד הראשון.
    מה עלי לעשות??????

אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב בובה… קודם כל .. כל דבר בחיים שאת רוצה את יכולה להשיג.. אבל לא בעזרת יאוש תתחילי קודם לחשוב למה את רוצה לרזות לשם מה.. מה תרגישי אחרי שתרזי.. תקבלי מונטיבציה והשארה מעצמך ותאמיני שאת מסוגלת ויכולה .. אני אישית ירדתי 31 קילו ואני יכולה להגיד לך ש20 קילו עפים מה זה מהררר.. רק בעזרת כוח רצון.. תתחילי משאיפה להוריד 5 קילו וככה לאט לאט תעשי ספורט 3 פעמים בשבוע תאכלי בריא ותראי שתוך כמה חודשים את בנאדם אחר לגמרי…

אלמוני
    לא פעיל

היי..
    הכי לא פשוט תמיד זה לעשות את הצעד הראשון…אז פשוט עשי אותו בלי להתלבט בלי לחשוב יותר מדי…זה לא עוזר לנו…
    אז בבקשה קחי לך שעה…עשי אמבטיה…שקטה ונעימה…נסי להזכר מה עזר לך באותם שבועות שהצלחת…שהייתה לך מוטיביציה מטורפת….הרעל בעיניים…כשירדת במשקל…
    ההרגשה הנפלאה הזו שנמצאת כאשר אנו עושים משהו טוב עבור עצמנו…לא בא לך?
    אנחנו כאן…מאמינים בך…מוכנים לעזור לך? האם את רוצה עזרה?
    בהצלחה
    איה

אלמוני
    לא פעיל

לא עלית 300 גרם!
    נשארת במקום…

אין לך מושג כמה עצבנת אותי כשקראתי את ההודעה שלך.

אחותי…את מעדיפה להשמין רק בגלל ששבוע אחד נשארת במקום?! עד עכשיו היו לך ירידות יפות, אם תמשיכי את תראי תוצאות. הגוף שלנו לא מכונה וזה הגיוני שלא ירדץ זה אפילו טוב שאת לא יורדת מהר מידי זה מראה שירידות הן “שלך”. תמשיכי עוד שבוע, תבדקי שאת לא מעגלת פינות ואוכלת את כל מה שצריך (לדלג על ארוחות או להפחית מזון זה גם לעגל) יכולה להעיד שבשבועות שדילגתי על ארוחות וכל השאר היה מדוגם אפילו עליתי! כנראה סטרס של הגוף.

האם לפני ההגדרות שלי את מדייקת? יש לי תחושה שלא…

כדאי שתנסי להצמד לכללים של התוכנית. שבוע אחד כזה מדויק. תני לזה ניסיון. בטוחה שתגלי שזה משתלם…התוכנית הזו עובדת כשמיישמים אותה כהלכתה! מבטיחה!

אלמוני
    לא פעיל

הוא לא תורם לכלום….. ועכשיו את פשוט צריכה להרגיל את הגוף שלך מחדש לתוכנית…. כמו שתינוק מתחיל מצעד קטן למדי ממנו….

שלב ראשון, שתי כוס מים…. תאכלי את הארוחה הבאה שמגיע לך…. לפי התפריט, לאחרי שתי עוד כוס מים…. והכיני לך קערה מלאה ירקות חתוכים קטן לכל צרה שלא תבוא…. וחשבי מה את צריכה לאכול בארוחה הבאה… ששוב תתחיל מכוס מים לפני ואחרי הארוחה…. וכך בקלות גלשת לתוכנית ואת כבר בתוכה….

עכשיו אל תשכחי לשלב 3-4 פעמים בשבוע ספורט ואני מבטיחה לך שכשתראי את התוצאות בשקילה…. זה ילך הרבה יותר קל….

סה”כ אין לך הרבה לרדת…. קטן עליך….

שולחת לך חיבוק וחיזוק…

:)) רבקהל”ה

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות