חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי .
    הייתי שנה אצל בקבוצה של חלי ממן .
    ירדתי 16 קילו ..הגעתי לשמירה ושמרתי על המשקל הרבה זמן
    לפני 4-5 חודשים התגייסתי ואני לא מצליחה לאזן ולשמור .. אני מפחדת לעלות ולחזור להיות איך שהייתי .. הביטחון שלי יורד .
    ואני מיואשת. בבקשה תיעצו לי.

אלמוני
    לא פעיל

נוי, כל הכבוד על ההשיג והשמירה!
    שזה תמיד יהיה לנגד עינייך, את עשית את זה בגדול!
    היום, אחרי שאת עברת את זה כבר, אל תתני לשום דבר לשבור אותך, את יכולה לשמור, ולהצליח בדיוק כמו לפני הגיוס.
    יש תפריט חיילים באתר, תנסי אולי זה יעזור לך… ומה שהכי עוזר לי זה רישום, אני פשוט לא מפסיקה לרשום מה אני אוכלת
    ככה יש לי בקרה תמידית על מה נכנס לפה והאם זה בתפריט.
    שיהיה המון בהצלחה! ואל תשכחי קטן עליך…. עשית את זה פעם את יכולה גם עכשיו….. בהצלחה!!!!

אלמוני
    לא פעיל

יאוש לא יוביל אותך למקום טוב הוא רק אולי לפרק זמן מאד קצר ירגיש לך נוח.העצה הראשונה שאני יכולה לתת בהנחה שאת יכולה לעשות זאת זה לפחות פעם בחודש להגיע לקבוצה.העצה השניה במידה וזה לחלוטין בלתי אפשרי לדבר עם המדריכה שלך או עם חלי עצמה ולהתייעץ איך בכל זאת בתקופה לא פשוטה שבה את נמצאת הן יכולות לעזור לך לשמור על ההישג המדהים שהשגת.חבל נוי אל תקלקלי,אל תהרסי ואל תתני לפנינים היקרות שאספת 16 ק”ג ללכת לאיבוד.תנסי להזכר לרגע אחד איך זה הרגיש עם 16 ק”ג יותר ואיך זה מרגיש עכשיו.גם אם עלית קצת לא נורא ניתן תמיד לתקן זאת.תעדכני ,בהצלחה אוסי

אלמוני
    לא פעיל

היי נוי..
    1. מתי פעם אחרונה היית בקבוצה לקבל כוחות ? זה כמו דלק…קשה למכונית בלי זה..:)
    2. ייאוש לא עוזר לנו בשום דבר בחיים…תקווה, אמונה, עשייה – כן !! כמה חשוב לך לשמור על המשקל? מה הרווחים שיש לך בתהליך מירידה של 16 ק”ג?
    העצה שלי היא..פשוט לאהוב את עצמך..לא עם אוכל…
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות