חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

פעם ראשונה שאני כותבת כאן בד”כ רק קוראת…. אני כבר חודש וקצת בדיאטה וירדתי רק 3 ק”ג וזה נראה כאילו שום דבר לא זז וכאילו בחיים לא יזוז… והפסח הזה ככ שיגע המון מטוגנים ונראה שעליתי… ופתאום כאילו אין לי חשק להמשיך ורק רוצה לאכול שטויות כאילו דווקא… מה עושים…? יש לי עוד כ”כ הרבה לרדת…… שזה כאילו לא ייגמר בחיים.. יש לכם עצות לזרז ירידה במשקל אני מפחדת שאני אעלה שוב הכול חזרה… סליחה על האורך…

אלמוני
    לא פעיל

מה שבקלות בא גם בקלות הולך…
    לרדת בזריזות
    זבנג וגמרנו זה לא נכון לחיים שלנו…זה נחמד ויפה כך אני עשיתי בעבר, במהירות ירדתי ובמהירות העלתי הכל בחזרה.
    לא תמיד הדרך הקצרה היא הטובה לנו…
    מה שהיה עד כה היה ועבר ומהיום החליטי לחזור לעצמך, כיוון שאת ראויה ומסוגלת וחשוב לך להיות בריאה ולהראות טוב.
    האם יש לך חשק להראות שמנה וחסרת כוחות? או שיש לך חשק לעשות מעשה וצעד אחר צעד יביא אותך אל המקום שאת כל כך רוצה להיות בו.
    אל תחשבי על דברים גדולים אלא צעד ועוד צעד ועוד צעד וביחד תגיעי להורדה גדולה במשקל.

יש לי חברה שבמשך שנתיים כל שבוע מורידה חצי ק”ג, קילו, חצי ק”ג אז בהתחלה אמרתי לה: מה???? והיא בדרכה שלה בצעדים קטנים ומדודים הורידה כבר למעלה מ-20 ק”ג ונראה סוף הדרך,
    כמה יפה וחתיכה היא.

את מבינה? הראייה צריכה להיות קדימה מהיום לעוד שנה…איפה אז תהיי, לא הרגע היום כרגע.

קחי אויר הכיני לך כוס קפה ותראי טוב. בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

דבי היקרה, כל כך מזדהה עם הדברים.
    אני בת 39 וירדתי במהלך חיי במסגרות רשמיות 4 פעמים:
    21 קילו
    21 קילו
    10 קילו
    17 קילו

סה”כ ירדתי בחיי 69 קילו ועליתי אותם בריבית.
    היום, עוד פחות משעה, אני מתחילה את התהליך מחדש!
    בכל אחת מהפעמים כשעליתי התייאשתי והייאוש היה משמין והביא לעוד ועוד עלייה.
    להתייאש זאת לא אלטרנטיבה שאני יכולה לבחור בה. מכירה את הדרך. הייתי שם. זה משמין!זה עצוב! זה לא בריא! עכשיו אחרי עליה של 17 קילו, כמעט בייאוש… אבל לא!

איך?

כמו שנירה אמרה…. אין לי כח להיות שמנה, עצובה, אומללה. אין לי כח להתנצל בפני הבן שלי ששוב אמא לא עומדת בדבריה, בהבטחה שלה לעצמה. אין לי כח למדוד בגדים ולראות שכלום כבר לא עולה עלי. אין לי כח להסתכל על תמונות מקיץ שעבר – מאושרת, חופשייה, בים ולוותר על כל זה.

אתמול הבן שלי אמר שכל הזמן יש לי תירוץ חדש, ממחר, מתחילת השבוע, אחרי היום הולדת שלי, אחרי היום הולדת שלו, אחרי ליל הסדר, אחרי החג, אחרי תיאלנד, אחרי ואחרי…
    גם אני איבדתי את הדרך… הבנתי שאחרים יכולים להושיט לי יד, אבל רק אני יכולה לבחור ולצעוד בה.
    אני משויטה לך יד כאן. אל תוותרי לעצמך ועל עצמך.
    תשתפי ונצעד יחד. זה יעזור גם לי וייתן כח.

בהצלחה, יעל

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות