חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולן,
    אני בת 22, מטר 1.74, הגעתי שבוע שעבר למשקל שממש חכיתי לו 69.
    מיום ראשון ועד אתמול פשוט לא הפסקתי לאכול אכול ממתקים שוקולדים עוגיות ממש בכמויות.
    היום בבוקר חזרתי לתפריט, שקלתי את עצמי קודם ואני רואה על המשקל 73.7,
    אני ממש מבואסת אני לא מוצאת כוחות להמשיך האלה. זה הגיוני ב 4 ימים לעלות 4 קילו ?!

אני ממש מיואשת אני לא יודעת אפילו איך חזרתי היום לתפריט :

אלמוני
    לא פעיל

אני עדיין בתהליך, לא הגעתי לשמירה אבל מה שאני יודעת זה דבר כזה.. ברגע שנכנסים לשמירה, ממשיכים עם חלי כל הזמן. הבדל יחיד זה שיש 2 מותרות בשבוע במקום אחת. כל החוכמה פה בעצם זה שכל מה שעשית ממשיך תמיד! זו דרך חיים, לא בדיוק רק “דיאטה”. אני מתה להגיע למשקל שמירה ויש לי עוד דרך, ואני מניחה גם ששמירה גם יכול להיות קשה לפעמים אבל ככל שרוצים את זה זה אפשרי. אני 1.72 ויש לי לפחות עוד 15 קילו להוריד והיו לי מצבים קשים שעד היום נמשכים עם תקיעות במשקל, כל הזמן אותו דבר עלייה ירידה עלייה ירידה.. אבל אני מנסה בכל כוחי להמשיך ולנסות לא להתייאש.

מה שאני מציעה לך זה פשוט תמשיכי בתפריט עם חלי דבר ראשון כדי להוריד את מה שהעלת, ושנית גם אחרי שתורידי את מה שצריך תמשיכי בתפריט. תתכנני לך יומיים בשבוע שבהם תהיה לך את המותרת, בין אם זה במסעדה או אחרת.. וככה תיהני גם וגם!! תשמרי על זה, אנחנו עובדים מאוד קשה כדי להגיע לתוצאה שאנחנו רוצים וחשוב גם לשמור עליה לתמיד.

שיהיה בהצלחה!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני מבינה על מה את מדברת
    לפעמים, כשאנחנו עושים טעות- צריך לקחת את האחריות עליה. זה לא משנה עכשיו כמה עלית. אני אישית שונאת כששואלים אותי “אבל נהנית?”- לא. לא נהניתי כי זאת אכילה עם ייסורים, אין בה שום הנאה.
    קחי את עצמך -עכשיו- (לא אחרי ראש השנה ולא אחרי סוכות ולא אחרי שום דבר. עכשיו!) בידיים ותחזרי לתפריט. אין לך מושג כמה זה עושה טוב על הלב והראש :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות