- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 9 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
01/01/2017 בשעה 14:52 #108509
אלמוני
לא פעיללפני שנתיים התחלתי בתהליך ירידה של חלי ממן.. אחרי אינספור דיאטות, אני לא יודעת מה הביא לי מוטיבציית שיא- אולי זה הלידה השנייה שלי שהתמונות (הבודדות) שלאחריה נראו מזעזע או ההרגשה של הכובד או הבגדים שכבר לא עלו.. בכ”א נכנסתי לתהליך בכל הכוח (לא בקבוצה אלא לבד רק עם האתר של חלי והפורום המדהים הזה) ובמשך 8 חודשים ירדתי 19 קילו.. זה היה ואוווווו כל מקום קיבלתי מחמאות וראיתי לראשונה מידה 2 מקרוב :מאושר: ואז הגיעו החגים… שם לא הקפדתי ונפלתי פה קצת ושם קצת ומאד התחלתי לזלזל ולעלות.. הנה עוד קילו ועוד שניים ולאט לאט בהתמדה אדוקה עליתי הכל.. ומאז אני מאוכזבת מעצמי.. לא משנה מה אני מנסה, זה לא מצליח לי.. אני כאילו יודעת מראש שאכשל ולא אצליח… אתמול כשהרבה חגגו את השנה האזרחית אני שכבתי במיטה והתפללתי שהשנה אני אצליח.. התפללתי בבתאריך 1.1.18 אני אעלה פוסט עם תמונה שלי כחצי בנאדם… אני רוצה לנסות והפעם להצליח. אשמח לרעיונות איך להצליח, איך לעשות את הסוויצ' בראש.. איך להכניס מוטיבציה שתספיק לי לעוד הרבה זמן…כל דבר שתגידו.. כל תמיכה שתביעו.. כל דבר שיוכל לעזור לי להתאפס ולעלות על דרך המלך…
סליחה על החפירה.. פשוט כאן היה המקום הזה לשפוך את הלב במקום שלא מכירים אותי.. :שמח1:
11/04/2019 בשעה 23:51 #108511אלמוני
לא פעילדבר ראשון, הגעת למקום הנכון.
תחפרי לנו, כי אנחנו מבינות לליבך.
יקירתי.. החשיבה שמראש תכשלי עוצרת אותך. הרי עובדה שהצלחת והצלחת יפה מאוד!!!
19 קילו זו ירידה מהממת ולא מובנת מאליה בכלל.
נכון שהעובדה שעלית אותה מבאסת וקשה מאוד, אין ספק, אבל אולי זה מה שיתן לך את המוטיבציה להמשיך הלאה.
כולנו עוברות עליות וירידות בתהליך. זה טבעי.
את מודעת לכך שיש בעיה וזה כבר חצי מהדרך. תעזרי בנו ובתמונות מהעבר כדי לקבל מוטיבציה.
אם הצלחת בעבר, אין סיבה שלא תצליחי שוב.
אנחנו פה להכל :אוהב: :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:51 #108513אלמוני
לא פעילהרגשה של כשלון, של הצלחה שהתמוססה!
עם זאת, היום נפתח ספר חדש בחייך, שבו 365 דפים לבנים ,נקיים וטהורים. את יכולה להפוך אותם לסיפור הצלחה!! לבסט סלר אמיתי!!! אנחנו פה איתך לאורך כל הדרך, התעודדי!!!!
ב ה צ ל ח ה !!
:אוהב:
11/04/2019 בשעה 23:51 #108514אלמוני
לא פעילמוכר לגמרי וידוע!
הרבה פעמים תחושת האופוריה עוטפת אותנו ואז אנחנו מתחילים להרשות לעצמינו לאד את הרסן כי הרי אנחנו כבר הגענו ליעד אז מותר לנו וזה ממש לא נכון ובגלל זה לדעתי השמירה הרבה יותר קשה מהירידה עצמה… אני אישית כבר הגעתי פעמיים למשקל יעד שלי ופשוט עליתי את הכל כי נחתי על זרי הדפנה והמחמאות שעטפו אותי גמרו לי לשחרר וזה לא עובד ככה!
בגלל זה אני כל כך שמחה שחזרת כי חוזרים עם תובנות שונות ולומדים שזה אורח חיים ולא רק למטרת הירידה במשקל…מאחלת לך המון בהצלחה ואני כאן לכל שתצטרכי!
שבוע נפלא יקירה! :אוהב:11/04/2019 בשעה 23:51 #108516אלמוני
לא פעילקודם כל ברוכה השבה (: (גם השווה )
שנית יפה מאוד על הירידה- זה לא מובן מאליו
את חייבת להאמין שתצליחי ואת תצליחי כי אין לא יכול יש לא רוצה (:
רעיונות איך להצליח:
להאמין לסמוך על עצמך
לאכול בדיוק מה שמותר ולא לעגל פינות
ספורט
מים – 15 כוסות ביום
ממליצה לך להכנס לקבוצה בפייסבוק, מרזים בשיטת חלי ממן
בהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.