חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מיואשת מהירידה שפשוט לא הולכת ולא יודעת כבר מה לעשות.
    אני משהו כמו 4 חודשים בחלי, שההתחלה התחילה מאוד יפה וירדתי משהו כמו 4 וחצי קילו,מאז העלתי משהו כמו חצי מזה,ושבתי לסורי. לא מצליחה לדייק במותרת, לא מצליחה לדייק בתפריט,וזה לא עניין של רעב כי אני לא.
    פשוט לא מצליחה להתמיד,לא מצליחה להיכנס לזה כמו שצריך. חשבתי שהפעם אני אצליח אבל אני שוב מאכזבת את עצמי. בקבוצה יש בנות עם ירדות כאלה מדהימות ולי באמת שאין הרבה ואני כול כך מתביישת בחוסר הצלחה שלי.
    השבוע המנחה ביקשה שאעשה לה רישום ועשיתי הכול מושלם עד המותרת שבה הגזמתי ושוב חוזר הייאוש הזה.
    בבקשה בנות,תחדירו בי קצת פרופרציה ומוטיבציה להמשך, אני צריכה חיזוק ממישהו שמבין אותי.

אלמוני
    לא פעיל

כמה דברים:
    1. קבלי ממני חיבוק גדול גדול גדול על עצם היותך בשיא הכנות והיושר!!
    2. אל תהיי מיואשת ומאוכזבת מעצמך! זה לא יוביל לשום הצלחה במילא.. זה יוביל לעוד כישלון ואני אומרת לך את זה כי הייתי בתחושה הזאת שנתיים!!! כל פעם שניסתי ואמרתי לעצמי הנה הפעם את מצליחה גם אם לא יודעת מה ייקרה… ובמעידה הראשונה שלי נשברתי והסכמתי לעוד משו קטן ועוד דבר ועוד דבר ועוד מעידה וכבר יצאתי מהדיאטה וכעסתי על עצמי והתאכזבתי מעצמי ובעיקר נגעלתי מעצמי והתביישתי.. ובתחושת הכישלון הזו נכנסתי לעוד מלא נסיונות שמראש חרצתי את גורלי להיכשל.. אחותי התחתנה בסוף דצמבר.. וכשראיתי תמונות של איך שנראיתי פשוט בכיתי אוליי שעה ובלי לספר לאף אחד ובלי לעשות תיכנונים מראש ובלי לחשוב מה יהיה ומה מי מו.. נכנסתי לאתר של חלי הורדתי לעצמי תפריט שמתאים לי נרשמתי לפורום הזה ופשוט התחלתי.. אני משתדלת להתייעץ פה ולשתף בכל מה שקשור אליי ולתהליך הזה.. מילאתי את הבית בפתקים עם משפטים מעודדים ואני אומרת אותם בקול כל הזמן.. הם מפוזרים לי כמעט בכל הבית ורובם במטבח- על המקרר, על המזווה, על הקיר מעל הכיור.. בתוך מגירות.. בקיצור בכל מקום שאני מגיעה אליו יש פתק עם משפטים מהחיזוקית של חלי… לי זה עוזר ועוד יותר שאני אומרת אותם בקול.. ככה זה נכנס לתודעה….
    3. תשתפי אותנו בהכל.. בשביל זה אנחנו פה!!! אל תרגישי לבד כי את לא!!!
    4. תציבי לעצמך כל שבוע יעד ממש קטן.. תתחילי ביעד כמו להוריד בין 200 ל300 גרם בשבוע.. אם הצלחת תגדילי את היעד בעוד 100 גרם או לפי היכולת שלך.. ז”א מה שנראה לך שתצליחי לעמוד.. תציבי לעצמך בנוסף יעד אחד בלבד בכל שבוע.. משו קטן כמו -בהתחלה רק להקפיד על שתיית 2 ליטר מים או רק להקפיד לא לחרוג מהמותרת או כל דבר אחר.. בכל שבוע רק משהו אחד בלבד! ותקפידי עליו.. הצלחת? מעולה תוסיפי בשבוע הבא עוד משהו אחד קטן…
    בהצלחה אהובה :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אני ממש עייפה אבל רציתי לכתוב לך (ולא שתי מילים;) )
    אז מבטיחה מחר בבוקר תשובה מאלת מוטיבציה והכנסת לפרופורציות!
    בהצלחה יקירה! ולא להישבר 🙂

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות