חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי בנות פעם ראשונה שאני כותבת פה אבל הרבה זמן שאני נמצאת פה..4 חודשים אחרי לידה שנייה גובה167 משקל 74 חולמת לשקול 60 לפחות..מעולם לא עשיתי דיאטה מעל לשבועיים אף פעם לא החזקתי מעמד תמיד אני רעבה ונשברת.
    כרגע שבוע בתפריט 1200 ועבר מצויין עד אתמול בערב ארוחת שישי נשברתי ואכלתי מכל הבא ליד ואמרתי שאני לא מסוגלת להמשיך בדיאטה אבל היום קמתי עם נקיפות מצפון..לא יודעת אם פשוט לוותר אולי אני פשוט לא בנויה לדיאטות..אני אציין שלא אכלתי מותרת השבוע אז אולי אני אחשיב את אתמול למותרת..איך אני ממשיכה מפה אני מרגישה שאני לא מסוגלת להחזיק בדיאטה

אלמוני
    לא פעיל

היי אביטל שבת שלום.

אני מאמינה שזה חלק מתהליך גם אני ביום חמישי “חגגתי” מכל הבא ליד אחרי שכבר אכלתי מנה מותרת ברבעי (שני משולשי פיצה) ואני ממש עובדת על עצמי עם אמירות מחזקות וחושבת מה הכי גרוע שיכול להיות שבשקילה הבאה אני יעלה איזה חצי קילו?! מבעס אבל… אסור להכנס לזה יותר מדי. ושלא תטעי אני 1.70 שקלתי 87 לפני חודש כשהתחלתי וירדתי 3 ק”ג. אני אמורה להיות בשיא המוטיבציה. תשנני לעצמך שזה חלק מזה…בהצלחה 🙂

אלמוני
    לא פעיל

לדיאטות.. השאלה מה האופציה האחרת? להשאר במשקל הזה?להמשיך ולהעלות במשקל? להכנס לניתוח מסובך ומסכן חיים? אז דיאטה בהגדרה הינו תהליך ארוך של הפחתת כמות הקלוריות הנכנסת לעומת היוצאת ובתכלס שינוי סגנון התזונה, אילו עוד אופציה קיימות בפנייך? שלא תטעי זה קשה ולא פשוט מתסכל ומעיק לכל אלו המעוניינות להשיל ממשקלן אבל ללא ספק זוהי הדרך השפויה והבטוחה להורדה (איטית) במשקל… ודעי שגם “הרזות” “עובדות” כדי להראות כך, הן לא יאכלו מלווח ופיצות לרב אלא יעדיפו מבושל ומאכלים פחות שומניים, הן לא יאכלו כמויות מטורפות ויספתקו בקינוח אחד.. תבדקי אותי תראי שאני צודקת (למרות שהן נורא אוהבות להגיד “אני אוכלת הכל מהכל מתי שאני רוצה.. זה גנים” אם תפרטי את התפריט היומי שלהן זה יהיה בערך חצי ממה שאנחנו נוהגות היינו לאכל… תרימי ראש שמרי על כל שהורדת עד כה בצפורניים ותמשיכי “לעבוד”
    בהצלחה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות