אני בקבוצה למעלה מ – חודשיים (עם הפסקות כמובן אני 5 שנים מכירה את התוכנית בסה”כ) וירדתי רק 1.3 . מודה לא עושה תוכנית אבל יודעת איפה השפיות והגבולות.
השבוע למשל כל יום נפלתי על משהו אחר ואני לא עושה סטופ !!! אני צריכה לרענן את הראש שלי ולא לנער את הברכיים כי כבר לא עובד עליי. מה לעשות.
אני כבר הייתי בשמירה שנתיים ואח”כ העלתי הכל בגלל הריון (יצא תינוקי מדהים היה שווה) וירדתי רק 13 ק”ג נותר לי עוד 5 ק”ג לשמירה. מי יכול לעזור לי אני ממש ממש מיואשת. 🙁 🙁 🙁 מה עוד פעם להתחיל מחדש כמו תינוק……….
אין מה לעשות כן להתחיל מחדש כמו תינוק.
כמו שלתינוק שלך את רוצה את הטוב ביותר אז גם בשביל עצמך את צריכה את הטוב ביותר ולהשקיע.
לזרוק מהבית את כל האוייבים או לשים בארון ניסתר ולדעת שלשם את לא מתקרבת.
לא חבל 5 קילו את יכולה להוריד בקלות רק עם תעשי תוכנית מדויקת לחלוטין.
אז קדימה להשקיע בשביל עצמך, לקנות דברים לדיאטה ולהכין מטעמים טעמים וחופשיים.
מה שנישאר לך עם תוכנית חזקה ואירובי וכושר את מורידה ב3 שבועות.אני הורדתי 21 קילו ב3 חודשים עד עכשיו…עם צריכה חיזוק הוא כל עזרה מוזמנת בכיף להתקשר.0547566566 אני בקבוצה של חלי בגושן ימי ראשון..ואגב רק בפסח ירדתי 4קילו.
היי ויטל..
יכולת יש לך, ידע יש לך, רצון יש לך..מה שנשאר זה רק עשייה והתמדה וגם את זה יש לך….אז מה מונע ממך לעשות זאת?
למשל, רגשות שליליים שלא עוזרים לך כמו ייאוש, תסכול, כעס, חוסר סובלנות וכדומה…זרקי אותם מהחלון…קחי את התוכנית, אהבי אותה…חשבי על התינוקי המקסים שלך…וקדימה..ברעל…לעבר המטרה…
בהצלחה!