חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום לכולם!!!!!לא הייתי פה כבר כמעט שמונה חודשים. אני אספר בקצרה את הסיפור שלי, אני אחרי לידה, הייתי אצל חלי ירדתי כמעט 10 קילו, והתייאשתי. עליתי כמעט הכל ולפני שלושה שבועות נרשמתי לשומרי משקל כי אמרתי אולי אם אשנה מקום אשנה מזל. מהרגע שהצטרפתי לקבוצה שם אני מרגישה כל כך לא שייכת. כאילו שהמקום שלי אצל חלי ואני לא מתאימה לשם. שילמתי להם לחודשיים לכן אני לא יכולה לעזוב עכשיו כי זה גם די הרבה כסף…..אני מחכה שיגמר ואני אחזור לחלי. אני כל כך מבואסת שם וכל כך לא מתחברת.
    לפעמים אני אומרת לעצמי שכנראה שלעולם לא אחזור להיות רזה!!!!!

בהצלחה לכולם….דדידו

אלמוני
    לא פעיל

יקירתי, קודם כל מזל טוב על הלידה (בטח כבר עבר זמן…)
    בתור אחת שבאותו מצב (שנה וחודשיים אחרי) יכולה לומר לך-אין כזה דבר אף פעם לא אהיה רזה! הכל בידים שלך. אני הייתי פילה ממש. רק השבוע אמרה לי בתי הגדולה: אמא את לא מבינה איזה תמונות אבא ואני ראינו במחשב, לא כדאי לך לראות. את לא מבינה איזה שינוי…
    זה אפשרי. נכון שזה לא קל, אבל כמו שאיה המנחה תמיד אומרת- כשתינוק לומד ללכת זה לא קל והוא לא ממש מצליח ואפילו נופל, אבל זה לא גורם לותר על התהליך וההגעה לתוצאה. אף אחד לא נשאר כשהוא לא יודע ללכת. לאחד לוקח פחות זמן ולאחר יותר. וכך גם אנחנו-סיימי את התתחיבות לשומרי משקל וחזרי. זה לא משנה באיזו “חברה” את מקבלת את התמיכה, הרעיון הוא לקחת את הכלים שנותנים לך ולהשתמש בהם. אני הייתי שנים בשומרי משקל ויכולה לספור על יד אחת את הק”ג שירדתי בסך הכל. עכשיו בחלי כן הולך לי(23 ק”ג פחות)זה ענין של כימיה וגם פונקציה של מצב נפשי. יכול להיות שאז לא הייתי מספיק מוכנה לתהליך ועכשיו כן. אבל בעיקר מה שקובע זה השינוי החשיבתי…
    הרימי ראש וחשבי חיובי!

אלמוני
    לא פעיל

היי דדידו…
    ראשית, אני כל כך מבינה את הרגשתך כעת..אבל את חייבת לנער אותה ולהחליפה באחרת כדי להצליח !!!
    המשפט השלילי הזה שאת אומרת לעצמך שלעולם לא תהיי רזה עוזר לך? או מדכא אותך? למה את משתמשת בו ? מנגנון הרס עצמי? כעס? מה ? אז בבקשה החליפי אותו במשפטים חיוביים כמו אני יכולה ! אני אצליח ! אני אנצח ! אני אהיה בשליטה..
    שנית, הישארי במסגרת שאת נמצאת בה, כסף לא גדל על העצים..נצלי את המסגרת, את התמיכה, נסי להיות פתוחה לקבל, (אני דוגלת במשפט מכל מלמדיי השכלתי), בחודשיים אפשר לרדת בין 6-9 ק”ג וזה נ-פ-ל-א! לאחר מכן אם את רוצה לחזור “הביתה” לקבוצות שלנו..כמובן שנשמח…
    מה את אומרת?
    בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

קודם תאמיני בעצמך, זה שלב ראשון,
    אם לא תאמיני בעצמך, אף אחד לא יעשה זאת.
    ועזרה, יש מי שייתן לך, את פשוט צריכה לקחת!

זה לא קל , הפירות הכי טובים נמצאים בצמרת, וצריך להתאמץ להגיע אליהם, ואחרי שמגיעים מיוזעים, מגלים כמה הם מתוקים 🙂

בהצלחה רבה,
    אל תשברי, את פוגעת ככה רק בעצמך !

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות