חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    אני כשלושה שבועות בתהליך, ואפילו לא ירדתי 2 קילו :עצוב:
    אני ממש נצמדת לתפריט, מקפידה לשתות הרבה..שוקלת לוותר על המותרת…
    אבל מה יהיה..?? זה ממש מייאש!!
    עד כמה זה יעזור אם אשלב הליכות?

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל להירגע…
    דבר ראשון לוותר על מותרת זאת לא אופציה! היא חשובה לירידה במשקל ומודה שגם אני שקלתי לוותר עליה בעבר אבל יש לה סיבה – את מוזמנת להיכנס לדף באתר של המנה המותרת מצד שמאל למטה ולקרוא למה היא כל כך חשובה:)
    דבר שני את עושה עם קבוצה או לבד? אם את לבד ודרך המחשב (כמוני וזה סבבה לגמרי) יכול להיות שיש כל מיני אי הבנות או טעויות שמונעות ממך לרדת… אני מציעה לך לכתוב כאן כל יום את בתפריט שלך לאותו היום וככה גם נוכל לסייע לך 🙂
    כמובן שממליצה לך לנהל יומן אכילה (מודה שהזנחתי קצת וממחר חוזרת לכתוב גם )
    ספורט זה לא מה שיגרום לך לרדת במשקל אני כבר אומרת שזה עניין של תזונה ספורט מסייע לחיטוב וכמובן להרגשה הטובה 🙂
    ( ואני אומרת את זה בתור ספורטאית)
    אז כל ספורט הוא מצוין אבל חשוב שלא תבני עליו כדי לרדת במשקל 🙂
    בהצלחה!! ואני פה לעזור בכל שתצטרכי :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בנוסף לכל מה שציינה ברבי :אוהב:
    העיקר התהליך שאת עוברת שזה שינוי משמעותי בהרגלי תזונה, כי בסוף זה ישתלם לך, מכיוון שמבחינה נפשית אוכל בריא לפי התפריטים של חלי משפר את מאזן החיים.
    דבר נוסף מאוד מאוד חשוב- כל ארוחה היא מקשה אחת, ולכן צריך לשים לב ממה מורכבת כל מנה ולא להחסיר אף מרכיב כמו- שומן, חלבון, פחמימה, פרי וכו'
    אני חייבת לשתף אותך בחוויה אישית שלי- גם אני בשבועיים האחרונות לא ירדתי ואפילו עליתי 200 גרם, אבל מאמצע אוגוסט עד היום ירדתי 9 קילו (5 לבד, ו- 4 מאז שנכנסתי לתוכנית שזה חודשיים וחצי רק) ואני מדייקת, עושה ספורט, ושותה הרבה מים- אין זה אומר שאני אוותר וארים ידיים, כי אין אפס יקרה, פשוט אין אפס, אני מתמקדת במה יש ולא במה אין, והאמת גם הרבה בזכות קבוצת התמיכה- הבטחתי לעצמי שבחיים לא אצא מהקבוצה כי האנשים בקבוצה הם הכי מבינים אותנו ואת מה שעובר עלינו בלי ללשפוט או לבקר לרעה, עכשיו אני לא יודעת אם את בקבוצה או לא! במידה ולא ממליצה לך בחום שתצטרפי לקבוצה, מכיוון שהמנחות עברו אותו תהליך שאנחנו עוברות והן יכולות לעזור ממש בתהליך, אני עדה על זה, ואין לי שום אינטרס, חוץ מזה שאכפת לי ממך :שמח1:
    כולנו כאן אחיות לנשק :אוהב:
    בהצלחה יקרה ובעזרת השם עוד תראי ירידות העיקר שתהני מהדרך :שמח1: :מאושר:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות