חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני שנה בשמירה ואני בעלייה של 4 קילו. מאז הייתי בארצות הברית אני לא מצליחה לאסוף את עצמי כמו שצריך. שבוע תוכנית מושלם, שלושה ימים של “השמדה עצמית” וחוזר חלילה. מה שהביא לעליה כוללת של 4 קילו. כל יום אני מבטיחה לעצמי, לכן, וכלום. מרגישה רע כל כך עם עצמי. הטירוף אחרי המתוק, הפחמימה, מוציא אותי מכל איזון, מפרק אותי מכל החלטה מושכלת. בכל פעם מחדש מרתיח אותי למצוא את עצמי מתפרקת מול מאפה, מול שוקולד. אני לא צריכה פיתויים בבית. מספיק שאני טוחנת הרבה דיאטה…. בקיצור. חרא לי על הנשמה. והגרוע מכל – שאני לא עושה מספיק בשביל לצאת מזה. ברמת ההצהרה אני מצטיינת. ברמת העשייה אני ממש גרועה הפעם. המנה המותרת של השבוע הפכה לארבעה וחצי ימים מותרים ומופקרים. ולא, אין לי תירוצים. זה לא החגים, זה לא היציאה מהשגרה. אני מקפידה על 6 ארוחות של התפריט, אני הולכת כמעט כל יום בין 40 דקות לשעה, אני לא שותה מספיק (שונאת מים וכשאני שותה מים עם תרכיז דיאט אני נתקעת במשקל – בדוק) הבעיה היא בין הארוחות ובמיוחד בשעות הערב, כך שאני יודעת מה לעשות – רק לא עושה.. זו אני שהורסת לעצמי במו ידי, ואני בלבד. זהו.

אלמוני
    לא פעיל

ראשונה: לצאת לצעידה בערב כשמגיע האטרף

שניה: רישום

וגם הצעה: תשני קבוצה. לכי ביום אחר או באותו יום אבל בשעה אחרת. אם אפשר גם מדריכה אחרת עדיף.

בהצלחה
    ליאת פ.ר

אלמוני
    לא פעיל

את הדרך עשית ואת מכירה, בסוף כל עליה יש גם ירידה, אז יקח לך קצת יותר, תאספי את עצמך, תרשמי כמו שיעצו לך קודם, אולי את אוכלת 6 ארוחות אבל משהו חסר? אולי את צרכה לגוון עם דברים חדשים? אולי תחליפים יעשו את העבודה, תבדקי את עצמך, תבקשי עזרה ואני בטוחה כי תמצאי את הדרך החדשה. העקר תרגעי כי 50% שאת מבינה שמשהו קורה את כבר בחצי הדרך להצלחה.
    שבוע טוב ותחזרי לעדכן מה קורה?

אלמוני
    לא פעיל

היי עדינה..
    שני משפטים חשובים כתבת והרי לי לשאול אותך שאלות בנוגע לכך:
    1. “אני יודעת מה לעשות – רק לא עושה” – מה צריך לעשות? ומדוע את לא עושה? מדוע בעבר עשית? מה השתנה?
    2. “זו אני שהורסת לעצמי במו ידי ואני בלבד” – את לוקחת אחריות בצורה מדהימה…כעת אחרי שהבנתי שאת יודעת להרוס אני גם רוצה להבין האם את יודעת לבנות, לעשות, ואם כן..מה..נסי להזכר ב26 קילו ירידה…איך הצלחת? מה עזר לך?
    אנחנו פה בשבילך..מאמינים בך..
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות