חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני הייתי בקבוצות כבר פעמיים בהפרש של שנה אחת מהשנייה ובכל פעם לא החזקתי יותר מחודשיים מכל מיני סיבות ותירוצים. הפעם פיניתי קצת זמן לעצמי ואני רוצה להתחיל ולסיים, אני יותר מבואסת בזה שאני לא יכולה לשלוט בעצמי ולהמנע מלאכול מאכלים משמינים הבעיה אצלי היא לא כמות האוכל אלא הערך הקלורי של האוכל אני אוכלת מעט אבל דברים משמינים מאוד ועקב כך נכנסת למין לופ של אכילה (לדוגמא אם אני אוכלת שוקולד אין מצב שאני אסתפק בכמה קוביות..) רוצה מאוד לעשות את השינוי ,ומה שמפריע לי יותר זה למה אני לא יכולה לעשות את זה לבד אם אני כלכך רוצה לעשות את זה וזה הרי בשבילי?! מקווה שהפעם אצליח..

אלמוני
    לא פעיל

היי שירן,
    מאוד התחברתי להודעה שלך ויותר מזה – התרגשתי…
    את יודעת? לא תמיד קל לנו לעשות שינוי לבד, לפעמים אנחנו צריכים גורם חיצוני שיעזור לנו ויאיר לנו את הדרך ופה נכנסת הקבוצה – כולנו באותה סירה, לכולנו מכנה משותף.
    בקבוצה אנחנו מקבלים טיפים, מקבלים כוחות אדירים, בקבוצה אנחנו מתדלקים את מצברי המוטיבציה והידע – אנחנו מקנים הרגלי אכילה נכונים ומשנים את המחשבה לגבי אוכל.

במקום לאכול מעט ושערך הקלורי יהיה גבוה יותר, תתחילי לאכול יותר, לפי התפריט – בסופו של דבר הערך הקלורי נמוך בהרבה. את יודעת הרי שקוביית שוקולד מביאה אחריה עוד הרבה חברים, שלרוב הם לא רצויים אלא אם כן יש לנו שליטה וזו מנה מותרת שנגמרת בזה – מנה מותרת.

את כל כך רוצה להצליח, תחשבי מה את משנה כדי להצליח :שמח1:
    תאכלי לפי התפריט, תשתי, תצאי להליכה – תעשי את המקסימום מבחינתך כדי לא ליפול על מאכלים עתירי קלוריות.
    אפשר להצליח, צריך ללמוד לגוון באוכל כדי שלא נשתעמם.

בהצלחה וסוף שבוע טוב :מאושר:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות