השתמשתי במחשבון המתכונים באתר כדי לנתח ערכים של פאי שהכנו בבית.
איך אני יודע כיצד להתייחס לתוצאות?
כלומר, איך להבין האם להגדיר את החתיכה כחלבון, פחמימה, שומן, או גם וגם וגם?
בעצם אני שואל, כמה גרם מכל סוג (פחמימה, חלבון, שומן) נחשב כמנה.
המחשבון מבצע חישוב של סהכ קלוריות בכל מנה.
אם המרכיבים שהכנסת כוללים פחמימה, חלבון או שומן יש להתייחס כמובן.
יש להתייחס לפי המרכיב העיקרי, לדוגמא – פחמימה 6-18 גרם. חלבון גבינה 7-10 גרם, שומן 5 גרם