חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

כשנרשמתי לפורום לא שמתי לב שרשמתי את שמי המלא. רק עכשיו פתאום קלטתי שההודעות שלי (שתיים עד עכשיו) התפרסמו בשמי המלא. בהתחלה נורא התפדתחתי אבל אז זה פתאום שעשע אותי ואפילו החלטתי להשאיר זאת. אז שהעולם יידע שלאה פילובסקי שמנה. בינינו, עד שלאה פילובסקי התחילה לשלוח הודעות לאתר מישהו שראה אותה חשב שהיא רזה? או שהיא משמינה מאויר? נכון, אם הייתי נרשמת לאתר היום הייתי כותבת רק לאה, כמו רובכן, אבל אם כבר טעיתי, שתישאר הטעות, ואולי גם יצמח ממנה משהו טוב, כמו אחריות על עצמי.

אלמוני
    לא פעיל

הרגת אותי מצחוק…
    מי שראה אותנו לא ידע שאנחנו שמנות עד שלא כתבנו בפורום…
    גם אני חשבתי בהתחלה לכתוב בשם בדוי, אבל בסוף החלטתי לכתוב את שמי האמיתי. ושכל מי שקורה את ההודעות שלי יידע שאני שמנה שלוקחת אחריות על עצמה ועוד מעט אוכל להגיד בלשון עבר “הייתי שמנה”…
    אז אולי זה באמת לקיחת אחריות שלא במודע, מה שבטוח, שלכתוב ולקרוא כאן בפורום בהחלט מקדם אותנו בהשגת המטרות.
    שיהיה לך שבוע מקסים,
    שירי.

אלמוני
    לא פעיל

לאה הרגת אותי, אני יושבת וקוראת שוב ושוב את ההודעה שלך
    ואני מתגלגלת מצחוק, עשית לי היום, יותר נכון את הלילה.
    ובינינו למי איכפת מה אנשים אחרים חושבים? מה יש לנו להסתיר? יש מישהו בעולם הזה שאין לו בעיות? החיים של אחרים אכן ירוקים יותר? אני למדתי בקצת שנותיי שזה ממש לא נכון, לכולם יש בעיות….יש את אלו שמתמודדים ומסכימים לשתף אחרים ומקבלים עזרה ואלו גם האנשים שמצליחים בדרך כלל…ויש את אלו שמתחבאים…..אני כל חיי התחבאתי והתכחשתי והסתרתי….זה לא עזר לי בשיטטטטטטטט, רק ברגע ש”יצאתי מהארון” והצהרתי ראשית לעצמי שאני איה שמנה….רק אז הרשתי לעצמי באמת לקבל עזרה….אז אני שמחה שהשם שלך פה קבל עם ועדה ולא איכפת לך….שמחה שאת פה איתנו, משתפת בכנות אמיצה…ומוכנה לערוך שינוי בחייך….
    אחרי ההודעה הזו שכתבת ואיני מכירה אותך…אני בטוחה רק בדבר אחד, עוד תקופה מסוימת כל העולם יכיר את לאה..השמנה המשוקמת…וההודעה הזו תחרט לעד….:)))
    פה בשבילך….שבוע קסום
    איה

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות