מה אפשר להכין עם שעועית צהובה? אני מכירה רק עם רסק עגבניות…איך עוד ניתן לגוון?
או רק עם שום ולהוסיף רוטב יוגורט עם עשבי טיבול. משה
אוכלים את זה עם רוטב של רסק עבניות וזה טעים גם כך, אבל רעיון נוסף – לבשל אותה לכמה דק'..ממש5 דק' במים רותחים. להכין רוטב של שום כתוש, מיץ מלימון 1 קצת מלח כמון ופפריקה (במקרים אחרים צריך להוסיף לרוטב גם שמן זית..) לערבב את הרוטב ולזלף על השעועית.
אחד הדברים הטעימים ביותר 😉
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.
*שם מלא
אימייל
*טלפון
נושא הפנייהתמיכה טכניתשירות לקוחותלמידע והצטרפותלרכישה בחנות המוצרים שלי
אני מאשר/ת קבלת דיוור, מבצעים ומידע שיווקי ופרסומי מחלי ממן מדיניות פרטיות משתמשים
מחכה לשמוע ממך