חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

נרשמתי אתמול לקבוצה לא עם הרבה כוחות
    אני בדיאטות בכל סוגי הדיאטות מגיל 12 כבר די נמאס לי מצד 1
    אבל מצד שני לא יכולה לסבול איך שאני נראית
    יש לי לרדת בערך 30 קילו מקווה להתחיל ולהצליחושזה באמת תהיה תחנה אחרונה אני בת 37 ומקווה להגיע לגיל 40 רזה זה איזה שהוא חלום שמקווה שיתגשם

המשך יום מקסים לכולם ובהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

להתחיל בצעדים קטנים. להציב יעדים קטנים ולא לחשוב על כמות הק”ג שעוד נשארו לנו.
    נסי לדוגמא לחשוב על מספר ק”ג ריאלי שתרצי לרדת בשקילה הבאה.
    אין לי ספק שהכוחות יגיעו (גם יגיעו) כשתראי איך הק”ג נושרים ממך. האמיני בעצמך. האמיני שאת מסוגלת.
    השיטה עובדת. בהבטחה.
    מאחלת לך הרבה בהצלחה.
    מחכים לעדכונים. :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

גם אני כמוך עם עודף משקל כזה ןמאוד מאוד מבינה לליבך..
    חייבת לשתף אותך שבתחילת התהליך הייתי מואד מריריה כי כמה שהיו אומרים לי שירדתי הייתי אומרת שזה לא מספיק כי הייתי מסתכלת כמה נשאר לי… בשלב מסויים הבנתי שהירידות השפויות מכניסות אותי לפוקוס ומשמרות אותי… כי אם אני יורדת כל כך לאט (יחסית) אז אני לא מרשה לעצמי לגנוב…
    היום אחרי ירידה של כמעט חצי ממה שאני צריכה בחמישה וחצי חודשים אני מסתובבת גאה… אומנם יש לי עוד עודף רציני ביותר אבל עדיין כבר מרגישים בשינוי מקבלים מחמאות משנים מלתחה…
    המלצתי היא לעולם לא להסתכל על הסוף… תמיד מרחקים קטנים. כל 5 קילו לפרגן לעצמך מתנה/ הפתעה, להנות מהדרך, לא לוותר על הארוחה המותרת!!!!! להאמין בעצמך…. ותמיד תמיד להשתמש בפורום המקסים הזה…
    את תראי שבע”ה הייתר יגיע בעצמו… :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

קראתי את התשובות של טלוש ומשמש … והתמוגגתי!
    אין ספק שגם הן התחילו עם סימני שאלה וחשש.
    עם הדרך כל ספק הופך לסיפוק. תקראי את התפריט, תלמדי לעבוד עם התחליפים ותראי כמה פשוט וקל.
    לקבלת מוטיבציה את מוזמנת לקרוא את סיפורי ההצלחה הרבים כאן באתר – אין טוב ממראה עיניים.
    רבים שחלמו לפנייך עשו והצליחו.
    עכשיו – תורך :אוהב:
    בהצלחה ואנחנו כאן לתמוך בך בשינוי המבורך :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

מאמי תמיד תשאפי למעלה ולהצליח לא להסתכל כמה יש לנו לרדת זה אורח חיים ואין לאין למהר שיהיה בהצלחה :אוהב: :המום:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות