חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום רב לכולם וחג שמח.
    בעבר הייתי בקבוצת חלי גרופ והצלחתי לרדת יפה , לא סיימתי את התהליך וכמובן שהתמונה ברורה.
    כעת אני נלחמת עם עצמי מאוד , מאוד רוצה להצליח אך לא יודעת אם יכולה לחזור.
    יש ברשותי את כל התפריטים , אני יודעת מה לעשות …. אבל אני לא מצליחה להביא את עצמי למקום הזה שלהזיז עניינים.
    אני נמצאת בשלב בחיי מאוד קשה וגם זה מפריע לי נפשית לעשות את המהלך.
    הפחד הוא להירשם ושוב לפרוש. במיוחד שכסף מאוד חסר.
    אני בדרך כלל לא רושמת בפורומים / לא מתייעצת כי מאמינה שהתשובה היא ברורה וצריך להבין לבד…אך אחרוג ממנהגי הפעם ואשמח לתגובות והצעות.
    תודה מראש

אלמוני
    לא פעיל

אני יחסית חדשה בתוכנית אז הרבה עצות לגבי זה לא אתן אני בטוחה שאת יודעת יותר טוב ממני אם התוכנית עובדת. אבל העצה שלי אלייך היא שפחד מכישלון לא הוביל אף אחד לשום מקום..תעשי את זה בשביל עצמך ואל תסתכלי על זה כעוד נטל נפשי ההפך – פעולה היא האויב של המחשבה …במילים פשוטות ככל שתתעסקי יותר בך ובמה שעושה לך טוב ( כמו להשיג מטרות) השלבים הקשים בחייך יתחילו להיעלם ..הרי כל דבר תלוי בזמן!!!

מאחלת לך המון בהצלחה וברוכה השבה :לשון:

אלמוני
    לא פעיל

אכן התשובה ברורה – כולנו יודעים את התורה אבל אם רק יכולנו להצליח לבד…
    רבים וטובים (וגם אני) לוקחים פסק זמן ועוזבים את הקבוצה לאחר ירידה ו/או בשמירה ואז כשאין לנו את המסגרת השומרת עלינו קשה לשמור על ההישג.
    אין לך מה לחשוש מלחזור לקבוצה – הרווח כולו שלך, קל יותר לעבור את התהליך כשאת לא לבד, שהמשתתפים הם כמוני כמוך.
    בואי הביתה מיטל :שמח1:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות