- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 5 שנים, 7 חודשים by אלמוני.
-
מאתתגובות
-
23/12/2013 בשעה 12:04 #150987אלמונילא פעיל
הכי פחדתי מזה..ואפילו צפיתי את זה..תאמת גם בעלי צפה את זה..
הגעתי לשמירה ואיך שהגעתי..כמה ימים אחרי זה פשוט לא הפסקתי לאכול! ואפילו יותר מזה.. אני כל הזמן חושבת על לאכול!!!
אווףף איתי..להמ זה קורה לי?
הגעתי למשקל כל כך יפה ועבדתי כל כך קשה בשבילו ועכשיו אני חוששת להרוס אותו..
שבוע שעבר בשקילה נשארתי יציב..לא ירדתי ולא עליתי..מחר אני כולי מפחדת שאראה 2 קילו יותר!!
אני פשוט לא מפסיקה לחשוב על אוכל..לא משנה כמה אני מעסיקה תעצמי..שום דבר לא עוזר!
חייבת חייבת שתעזרו לי :עצוב:12/04/2019 בשעה 17:51 #150988אלמונילא פעילתקחי נשימה עמוקה ותירגעי.
הדבר הכי חשוב לזכור זה שמשקל טרי יורד יותר מהר.
אז הגעת לשמירה ואני מניחה שזה טבעי לפרוק קצת עול אחרי שהיית כל כך מחויבת למטרה הזאת. אבל אל תשכחי שכמו שהצלחת לעמוד בתלם תוכלי גם לחזור אליו.
את יודעת איך לעבוד כמו שצריך ואיך להכין לך אוכל. הרי לא הגעת לשמירה בדרך פלא. ועוד הגעת לשמירה אחרי חנוכה!הרשית לעצמך להתפנק, ועכשיו הגיע הזמן לעבוד ולחזור. אל תשכחי שבשמירה יש לך 2 מנות מותרות. אני לא יודעת מה בדיוק אכלת אבל אולי זה יכול להיחשב בזה.
בכל מקרה, הפחד הוא מניע מצויין לחזור לשגרה. תחזרי לאכול לפי התפריט וכשתגיעי לשקילה או שתופתעי או שתדעי מה את צריכה לעשות הלאה. בכל מקרה זה ששיתפת פה זה כבר סימן לזה שתפסת את עצמך ואת יודעת מה עשית לא נכון. הצעד הבא הוא ליישר את עצמך בחזרה לתכנית ולפעול כמו שאת יודעת שצריך.
ואם את לא מצליחה להפסיק לחשוב על אוכל אז תדאגי להיות מוקפת באוכל שאת אוהבת. חינמים טעימים, מנות של חלי שאת אוהבת יותר – אולי עוגת גבינה? יש המון פתרונות.
ואם את צריכה עוד קצת זמן זה גם בסדר. אצלנו בקבוצה הייתה בחורה שהיה לה חודש מלא אירועים. אז היא הרשתה לעצמה להנות ועכשיו היא חוזרת לתכנית בידיעה שיש לה קצת יותר עבודה, אבל הכל מבחירה. אז כל עוד את זאת ששולטת ומחליטה, יהיה לך יותר קל לחזור אחרי זה לשגרה הבריאה והשפויה.
אז אני מציעה לך לשבת עם עצמך ולעשות חושבים – למה את אוכלת, מה עומד מאחורי זה, ולהחליט עם עצמך מה הלאה. ואל תשכחי שכולנו פה לתמוך ולהציע הצעות. 🙂
12/04/2019 בשעה 17:51 #150989אלמונילא פעילמבינה אותך לגמרי , כי הייתי שם…..
הגעתי לשמירה ואז הכל התחיל….
בבקשה, בבקשה תנסי לעצור, תחשבי כמה רע היה לך עם עוד ק”ג מיותרים, וכמה כיף לך עכשיו.
אני לא הצלחתי לעצור….האלעתי הכל…הגעתי לשמירה ולא שמרתי אליה, ואני חייבת להגיד לך שעכשיו זה פי שתיים יותר קשה, וכמו שאורנה אמרה שההר ניראה הרבה יותר גבוהה….ויש סלעים רבים בדרך שצריך לפנות כדי לחזור ושוב להגיע למקום הפיסגה הזה – למקום השמירה.
נכון שהפעם , אני מאמינה, שאשמור על השמירה עם שיניים כשאגיע אליה שוב..
אבל בבקשה תלמדי מהטעות שלי ועל תעשי את אותה הטעות.
נכון שזה לא פשוט, אבל אפשרי.
שיהיה המון בהצלחה :אוהב:12/04/2019 בשעה 17:51 #150990אלמונילא פעילהשמירה קשה יותר מתהליך הירידה במשקל – זה ידוע!
כשאנחנו בתהליך אנחנו יודעים שאם נצמדים לתפריט רואים תוצאות.
בשמירה ההבדל – מנה מותרת נוספת.
אבל…
יש לנהוג במשנה זהירות, זה כמו להלך על חבל דק… מה שנקרא: בין הטיפות.
לא להיכנס לאופוריה, לא לפעול על פי הזכרון אלא לדפדף מדי פעם בחוברת ע”מ להתרענן במה שאנחנו יודעים אבל נוטים לפעול כמתוך שגרה.
להמשיך למדוד כמויות, לוודא שתיה מספקת ולא לדלג או לקזז.
למפגשי הקבוצה תפקיד נכבד בשמירה ולכן יש גם את הפריבלגיה להגיע למפגשים ללא תשלום, זאת על מנת לשמור ולשמר אתכן במסגרת.
קיבלת כאן יופי של עצות ותמיכה מהבנות, נהניתי לקרוא ואני בטוחה שעכשיו את הרבה יותר מחוזקת. :אוהב:12/04/2019 בשעה 17:51 #150991אלמונילא פעילמירי היקרה
קודם כל מזל טוב על השמירה!
שנית, חשוב מאד להפנים וברור שזה לא נעשה בין יום שעצם ההגעה ליעד לא אומרת שסיימנו את הפרויקט. הפרויקט הזה הוא חיינו ובריאותנו וככזה ילווה אותנו כל החיים.
בתור שועלת דיאטת ותיקה אני יכולה לספר לך שירדתי כבר בעבר 20 קילו ויותר בכמה נאגלות אבל הטעות הייתה שהגעתי למקום של נוחות ויאלה חגיגה שכחתי שאני בעצם “חולה” במחלה ושמה שמנת כמו שחלי קוראת לה…
תהני מהיעד ותחגגי אותו אבל תזכרי שאת תמיד תצטרכי להקפיד יותר מאחרים ולהכין לך דברים ולשמור… תתנחמי בזה שאת מזינה את גופך בדלק הטוב ביותר ויש לך 2 מותרות מפנקות כל שבוע!
בהצלחה גדולה ומזל טוב על השמירה! :אוהב: :אוהב: :אוהב:12/04/2019 בשעה 17:51 #150992אלמונילא פעילהיי בנות מקסימות שלי!
אני רוצה לספר לכן שאתמול היתה לי שקילה ו….
לא רק שלא עליתי…הורדתי 100 גרם!!!!!
הייתי בשוק!!!! אחרי השבוע המגעיל והמשמין שהיה לי ..להוריד 100 גרם?!
הייתי בעננים! אבל ליאתוש שלי אמרה לי לא להיכנס לשאננות ולא “לעוף” על עצמי יותר מידי מכיוון שכל השבוע הקודם שהיה לי יכול לבוא ולהשפיע על השקילה שבוע אחרי זה.
אז באמת כבר מאותו יום שחיזקתן אותי שהיה ביום שני..כבר באותו יום הייתי צמודה לתפריט וכך היה גם ביום שלישי וכך יהיה לתמיד!!! אני מקווה…
בנוסף אתמול ליאתוש נתנה לנו הרצאה כזו מעניינת שפשוט כולנו היינו מרותקות אליה..וכאילו ההרצאה הזו היתה בדיוק עליי ומכוונת אליי!
בנות –
אני מודה לכן על כל התמיכה אין עליכן..אין לכן מושג כמה עזרתן לי ! כי באמת בבית לא כ”כ מבינים אותי וקצת נמאס להם לשמוע אותי..
שוב, אני רוצה להודות לכן :אוהב: ואני מבטיחה מבטיחה שהשבוע אני לא נופלת!
ונעדכן בשלישי הבא!
בהצלחה לכולכן! תודה!!! :שמח1: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.